MSI Notebook'larda Blu Ray Sürücü gerekli mi?

Ralorieth

Megapat
Yer
Viyana / Avusturya
Daha fazla  
Meslek
IT Yöneticisi
MSI oyun serisi notebooklarda blu ray sürücünün gerekliliği ne kadardır sizce ileriye dönük olarak? GE60 serisi bir notebook satın alacağım fikir verebilir misiniz? Sizce illa blu ray sürücü olan bir model mi almalıyım? Yoksa dvd sürücü olsada işlerimi görürmü? Açıkçası çok fazla blu ray medya hatta dvd medya kullanmıyorum herşeyim internet üzerinden genelde. Güçlü bir fiber bağlantıya sahibim.

Blu-ray ve DVD sürücü bence artık tamamen gereksiz şeyler. GE40 kullanıyorum, optik sürücü yok. Bir defa bile ihtiyaç duymadım. Oyunlar zaten dijital ortamlardan uygun fiyata satın alınabiliyor. O zaman ne gerek var optik sürücüye ?

Cevaplarınız için teşekkür ederim, fikrimi sabitleştirdiniz. Ve ayrıca Recep Bey sizce ileriye dönük bir oyun notebooku için i7 + GTX 850M yerine i5 + GTX 860M model seçsem çok büyük bir kaybım olur mu oyunlar açısından? Yoksa kazançlı mı olurum? Sadece oyunlarda işlemci farkını merak ediyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 + GTX 860M bana daha mantıklı geldi açıkçası.

Bende öyle düşünüyorum gpuboss.com diye bir benchmark sitesi var bu site hakkında ne diyebilirsiniz sizce sonuçları doğrumu? Eğer öyleyse oyunlar açısından GTX 765M GTX 860M den daha iyi iki arada bir derede kaldım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı