MSI Nvidia GeForce 980 Ti Gereksiz Mi?

AKYUZYUNUSEMRE

Hectopat
Daha fazla  
MSI Nvidia GeForce 980 Ti 6GB 384Bit modeli ortalama 3000 bin tl sizce gereksiz mi ? Ve gta v'te ultada ve High'da kaçar FPS alırım ?
2.sorum olarak işlemciye 1.200 TL harcicam geri kalan sistem gereksinimlere kaç tl harcasam bu parcalardan tam verimi alırım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteme GTX 980Ti takmayı kafana koyduysan, sistem için en az 6000 TL'yi cepten çıkarman gerekli.

Ayrıca GTX 970 1080p'de, sana akıcı bir oyun keyfi sunacaktır. 2K ve 4K alternatiflerinde GTX 980Ti ve üstünü düşünebilirsin.

Yerine göre değişir. GTX 970 ( Galax firmasının HoF'u var) vs GTX 980 desek oyunlarda 7-17 fps farkı olur. Fakat oyunlar ve programlar gelişiyor. 970 3.5gb vRam bir süre sonra sıkıntı çıkarır. ( sıkıntı derken yine açar ama fps düşüşü olabilir. Hatta program çok üst seviye sistem istiyorsa kasabilir bile) Asıl farkı o zaman anlarsın. ( ~5 sene sonra farkı bariz hissedersin.) 1080 p monitörün varsa bence 970 al. Biri 2500~3000 lira. Diğeri 1300~1600 lira farka bak. Gerisini sen düşün. Sana kalmış. Hadi eyvAllah...

MSI Nvidia GeForce 980 Ti 6GB 384Bit modeli ortalama 3000 bin tl sizce gereksiz mi ? Ve gta v'te ultada ve High'da kaçar FPS alırım ?
2.sorum olarak işlemciye 1.200 TL harcicam geri kalan sistem gereksinimlere kaç tl harcasam bu parcalardan tam verimi alırım? Şimdiden teşekkürler.

Eğer 3000 TL civarı parayı ekran kartına verebilirseniz, kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ekran kartıdır GTX 980 Ti.
Evga GTX 980 Ti kullanmaktayım. Şiddetle tavsiye ederim.
GTA V, tüm ayarlar en yüksekte 2K çözünürlükte 85+ fps civarı alıyorum. 4K çözünürlükte ise tüm ayarlar en yüksekte MSAA kapalı şekilde 42 fps civarı alıyorum.

İşlemci olarak da 1200 TL bütçeye uygun Core i7 6700 öneririm. Hız aşırtma işleriyle ilgilenirseniz de aynı işlemcinin K ibareli olanını seçebilirsiniz.

Bence senin önce tam limiti vermen lazım dostum. 3000 TL bir karta gerekli diğer sistem de pek ucuz olmaz çünkü. Sıvı soğutmadan tut iyi bir PSU ve Kasa sonra en önemlisi anakart ve işlemci falan belirlemeden ekran kartına bulaşma derim. Ekran kartı en son şey. Sisteme göre bir kart alamak daha mantıklıdır.

Bence senin önce tam limiti vermen lazım dostum. 3000 TL bir karta gerekli diğer sistem de pek ucuz olmaz çünkü. Sıvı soğutmadan tut iyi bir PSU ve Kasa sonra en önemlisi anakart ve işlemci falan belirlemeden ekran kartına bulaşma derim. Ekran kartı en son şey. Sisteme göre bir kart alamak daha mantıklıdır.
Kasa için 5.500-6000 Tl

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı