MSI NVIDIA GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bence fiyat gayet güzel. Alana şimdiden hayırlı olsun.
7200 TL'ye Zotac RTX 3050 var, aynı güçte, belki de daha güçlü. DLSS, RTX gibi yeni nesil teknolojileri de var. Fiyatı berbat, ayrıca RX 6600 bunların hepsinden daha mantıklı.
Zotac RTX 3050 Twin Edge OC ZT-A30500H-10M 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ulan 2021 aralığında 2700 TL'ye GTX 1050 Ti ve Ryzen 5 1600X sistem vardı. Aptallık edip almadım. Şimdi sistemin yarı fiyatının fazlasına işlemciyi satıyorlar. Böyle hayatın da kaderinde...
Keşke Amerika'da doğsaydım da şu kartı $250'a alsaydım, burada sadece model farkı ile büyük fark çıkıyor ortaya. MSI'ın Gaming X modeline pahalı deyip daha alt seviye soğutma bloklarına sahip ekran kartlarını alıyoruz. Halbuki Amerika'da yaşayan bir kişi bu kartın Gaming X modelini alsa dahi $30-40 daha fazla ödüyor aşağı yukarı. Üzücü bir durum.