Satılık MSI NVIDIA GTX 970 - 4GB 256-Bit GDDR5 Ekran Kartı

billini

Hectopat
Daha fazla  
Ilk once herkese merhaba demek istiyorum. Forumu yeni kesfettim. Elimdeki ekran kartini satmak istiyorum.
Urun yenidir. Hic kullanilmamistir. Kutusu, jelatini acilmamistir.

Forumda yeni oldugum icin, guven sorunu olabilcegi nedeniyle elden teslim tercihimdir.
Usak'ta elden kendim teslim edebilirim. Ya da istanbul, bursa, izmir, afyon ve ankara'da arkadaslarim vasitasi ile yine elden teslim edebilirim. (Tabii arkadaslarima danismam lazim musait olup olmadiklari konusunda.)

Dedigim gibi urun yeni kutusundadir. Jelatini acilmamistir.

Fiyati : 1250 TL.

Urunun tam ozellikleri su sekildedir.

MSI GeForce GTX 970 4GD5T OC 4GB 256-Bit GDDR5 DirectX 12

PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready SLI Support G-SYNC Support Video Card

Son düzenleyen: Moderatör:
Su an sehir disinda oldugum icin urunun fotolari yok ama urunun internetten buldugum fotolarini ekledim. Ekran karti bu fotograflardaki karttir.

Dosya Ekleri

• MSI.JPG
    MSI.JPG
    40,8 KB · Görüntüleme: 514
  • MSI02.JPG
    MSI02.JPG
    49,8 KB · Görüntüleme: 557
  • MSI01.JPG
    MSI01.JPG
    18,5 KB · Görüntüleme: 441
Dostum elimde gigabyte gtx 960 4gb gaming g1 mevcut fatura garantisi mevcut 2 ay oldu alalı sadece test için takılıp sokuldu. Imzamdaki sisteme su sogutma sistemi dizdigimden dolayi kullanamiyorum. Takas + kac lira istersin ozelden konuşalım. fth.elb@gmail.com face de ayni eposta kullaniyorum.

Kardes takas dusunmuyorum. Benim masaustu bilgisayarim yok. Bu hediye olarak geldi. Ama ben masaustunu, oyunu bir sure once birakmistim. O yuzden satiyorum. Elinde kini satip bunu alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı