MSI Oc Genie 2 çalışmıyor

getoutonmyship

Kilopat
Arkadaşlar merhaba,

Msı Z77A-GD65 anakart kullanıyorum. Anakart üzerindeki düğmeye basıyorum veya MSI Control Center üzerinden otomatik olarak overclock yapıyorum, işlemci 4.2 Ghz olmuyor. Desteğinizi rica ederim. @Recep Baltaş sizde bir bakarsanız sevinirim.

Teşekkürler...

Son düzenleme:
İşlemciniz nedir? Hızaşırtmayı destekliyor mu?

Hiç mi hızlanmıyor yoksa 4.2'ye mi çıkmıyor?

Hiç mi hızlanmıyor yoksa 4.2'ye mi çıkmıyor?

Bu problem olmadan önce, işlemi yaptıktan sonra görev yöneticisi üzerinden ve bios üzerinden kontrol ettiğim zaman 4,2 GHZ görüyordum ancak şuan 3,50 GHZ gözüküyor. MSI Control Center üzerinden ve anakart üzerinden denememe rağmen aynı hızda kalıyor.

Çarpanını el ile kapatmış olabilir misiniz diye düşünüyorum. BIOS ayarlarını default'a geri döndürdükten sonra deneyince çarpan rakamı ne gözüküyor?

Çarpanını el ile kapatmış olabilir misiniz diye düşünüyorum. BIOS ayarlarını default'a geri döndürdükten sonra deneyince çarpan rakamı ne gözüküyor?

Çarpan ile hiç oynamadım ama biosda yaptığım bazı ayarlar oldu. Default yapıp tekrar bir deneyeyim. Bilgi paylaşacağım.

Hocam merhaba,
BIOS ayarlarını default yaparak denedim. Bilgisayar açılırken ekran OC GENIE ENABLED diye uyarı veriyor ancak yine hız 3,50 GHZ gözüküyor.

Overclock Genie yazılımını silip tekrar yükleyin. Belki kullandığınız sistem koruma programı (güvenlik duvarı, antivirüs programı gibi) çalışmasını engelliyor olabilir. Sonuçta bu dediğiniz masaüstü yazılımı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…