A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 23 Mayıs 2014 #11 R-vizyon, hayır anakarta ait bir mod. Fotoğrafta da görebilirsiniz.
getoutonmyship Kilopat Katılım 12 Nisan 2013 Mesajlar 163 23 Mayıs 2014 #12 R-vizyon dedi: Overclock Genie yazılımını silip tekrar yükleyin. Belki kullandığınız sistem koruma programı (güvenlik duvarı, antivirüs programı gibi) çalışmasını engelliyor olabilir. Sonuçta bu dediğiniz masaüstü yazılımı değil mi? Genişletmek için tıkla... @Akif'ün dediği gibi yazılım değil. Anakart üzerinde bir tuş var veya yazılım üzerinden yapılıyor. Her türlü denedim ancak sonuç sıfır.
R-vizyon dedi: Overclock Genie yazılımını silip tekrar yükleyin. Belki kullandığınız sistem koruma programı (güvenlik duvarı, antivirüs programı gibi) çalışmasını engelliyor olabilir. Sonuçta bu dediğiniz masaüstü yazılımı değil mi? Genişletmek için tıkla... @Akif'ün dediği gibi yazılım değil. Anakart üzerinde bir tuş var veya yazılım üzerinden yapılıyor. Her türlü denedim ancak sonuç sıfır.
R-vizyon Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 729 Makaleler 3 23 Mayıs 2014 #13 Farklı olabilir, bende bu yüzden sordum. Hiç MSI kartım olmadı. Neyse konuyu dağıtmayayım o halde. Umarım çözüm bulursunuz.
Farklı olabilir, bende bu yüzden sordum. Hiç MSI kartım olmadı. Neyse konuyu dağıtmayayım o halde. Umarım çözüm bulursunuz.
W WanderBerg Kilopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 3.345 Makaleler 55 23 Mayıs 2014 #14 Akif dedi: R-vizyon, hayır anakarta ait bir mod. Fotoğrafta da görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşlemci frekansı 4.8GHz gözüküyor.
Akif dedi: R-vizyon, hayır anakarta ait bir mod. Fotoğrafta da görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşlemci frekansı 4.8GHz gözüküyor.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 24 Mayıs 2014 #15 Fly Dragon, bu bana veya konu sahibi arkadaşa ait değil.