Msi ölü pixel çıkan yeni monitör değişimi

Tüketici hakem heyeti'ne başvurdum arkadaşlar. Son 10 yıldır MSI markası ürünleri kullanıyorum çevreme tavsiye ediyorum servis ile ilgili durumlarım da oldu ancak ilk defa başıma geldi. Umarım istediğim şekilde sonuçlanır. Yardımlarınız için teşekkürler.

Rica ederiz.

Mailleştim ilk etapta. İlk etapta yok dediler. Google üzerinden 1 ödet ölü pixel de çıksa değişim olduğunu yazan ve dava açan bir kayıt buldum maile ekleyip gönderdim. Hem adınızı hem itibarınızı kirletmek istemiyorsanız değişim yaparsınız dedim. Msi yurtdışı ile iletişime geçip döneceğini söyledi ve kabul etti. Götürdüm Servispoint'e. 2 gün içinde değişim/iade kararı çıktı. Şu anda Rtx 3080 Aorus Master için değişim istiyorum ancak sorun yok deyip gönderdi Rma servis. Servispoint yan kurumu gibi bir şeyler aynı yerdeler. THH başvurdum onun için de.

3080 in nesi var.1

hocam aynı monitörü kullanıyorum , kasım 30'da alındı . Sistem parçaları eksik diye hiç açıp kurmadk , 2 gün önce kurdum ölü piksel testi yaptım problem yoktu . 7-8 saat sonra pc kapatırken farkettim ki 1 adet kırmızı piksel mevcut . İşi ilginç tarafı beyaz yeşil vs tonlarda belli olmuyor , koyu tonlarda ortaya cıkıyor . Servisi aradığımda acan kadın en az 3 adet renkli ya da toplam 5 adet ölü piksel olması gerektiğini söyledi .
Bende iade değilde değişim talep ediyorum , direk mail mi atmaliyim sizce ?

Değişim yapma ihtimalleri daha zor aldığınız firma sizi servise yönlendirecek onlar da aynı şekilde 5 piksel altına değişim yapmadıklarını söyleyecekler. Aldığınız firmaya direkt iade etmeniz gerekecek ama yine de bir şansınızı deneyebilirsiniz.

Aynı kadın bana da çıkmıştı. Mail attım sürekli THH başvurucağımı söyledim geri adım attılar ama ben açtığım gün yapmıştım bunları. Size ne derler bilemiyorum . En kötü THH başvurun.
Arkadaşlar merhaba. İlk olarak ebrarbilgisayar sitesinden aldığım monitör MSI markasının yetkili servisi olan servispoint'e olan maillerdeki baskım ile para iadesi olarak mağduriyetim giderilmişti. Ben de hepsiburada.com üzerinden tetramarket firmasından aynı marka model monitörü satın almıştım. Ölü pixel çıkmadı sorunsuzdur ancak bundan 1 hafta önce ekranın sol alt tarafında 1 adet siyah ölü pixel belirdi. Bu süreç beni çok yorduğu için şu anda kullanmaya devam ediyorum ancak ilk müsait vaktimde değişim ya da iade için tekrar götüreceğim. Size şunu danışmak istiyorum para iadesi alırsam farklı marka model ne alabilirim? Max bütçem 3500 TL olacak. Kullandığım monitör özellikleri: 1ms, 2K, 27 inç, 144Hz, kavisli, pivot özelliği var. Sizde 4K, 1ms ve 144Hz monitör bulabilir miyim bu fiyata ya da alınır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…