EFO Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 568 Çözümler 1 27 Mart 2021 #11 Dreamy Bull dedi: Daha sorunsuz ve özellikleri daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende AOC tercih etmiştim 165Hz VA panel olanı ve cok memnunum AOC'dan.
Dreamy Bull dedi: Daha sorunsuz ve özellikleri daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende AOC tercih etmiştim 165Hz VA panel olanı ve cok memnunum AOC'dan.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 27 Mart 2021 #12 Dreamy Bull dedi: Daha sorunsuz ve özellikleri daha iyi. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz kısmına katılmıyorum ama daha uygun fiyata daha iyi özellikler sunduğu aşikar.
Dreamy Bull dedi: Daha sorunsuz ve özellikleri daha iyi. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz kısmına katılmıyorum ama daha uygun fiyata daha iyi özellikler sunduğu aşikar.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Mart 2021 #13 EFO dedi: Bende AOC tercih etmiştim 165Hz VA panel olanı ve cok memnunum AOC'dan. Genişletmek için tıkla... AOC’un VA monitörleri ghosting sorunlu diye biliyorum. Şanslıymışsınız hocam, sizde sorun çıkmamış. Arocyn dedi: Sorunsuz kısmına katılmıyorum ama daha uygun fiyata daha iyi özellikler sunduğu aşikar. Genişletmek için tıkla... Araştırırsanız ona da katılırsınız hocam.
EFO dedi: Bende AOC tercih etmiştim 165Hz VA panel olanı ve cok memnunum AOC'dan. Genişletmek için tıkla... AOC’un VA monitörleri ghosting sorunlu diye biliyorum. Şanslıymışsınız hocam, sizde sorun çıkmamış. Arocyn dedi: Sorunsuz kısmına katılmıyorum ama daha uygun fiyata daha iyi özellikler sunduğu aşikar. Genişletmek için tıkla... Araştırırsanız ona da katılırsınız hocam.
EFO Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 568 Çözümler 1 27 Mart 2021 #14 Dreamy Bull dedi: AOC'un VA monitörleri ghosting sorunlu diye biliyorum. Şanslıymışsınız hocam, sizde sorun çıkmamış. Araştırırsanız ona da katılırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Masallah deyim saat gibi calısıyor.
Dreamy Bull dedi: AOC'un VA monitörleri ghosting sorunlu diye biliyorum. Şanslıymışsınız hocam, sizde sorun çıkmamış. Araştırırsanız ona da katılırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Masallah deyim saat gibi calısıyor.