M Mhk05 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #1 Selam arkadaşlar. Monitör alacağım ve biraz araştırma sonucu MSI Optix'i buldum. Sizce bu monitör alınır mı? Eksisi vs. bir şeyi var mı? MSI Optix G241 Monitör MSI Optix G241 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Selam arkadaşlar. Monitör alacağım ve biraz araştırma sonucu MSI Optix'i buldum. Sizce bu monitör alınır mı? Eksisi vs. bir şeyi var mı? MSI Optix G241 Monitör MSI Optix G241 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #2 Alınır, gayet iyi bir monitör.
Applaus Hectopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #3 Mhk05 dedi: Selam arkadaşlar. Monitör alacağım ve biraz araştırma sonucu MSI Optix'i buldum. Sizce bu monitör alınır mı? Eksisi vs. bir şeyi var mı? MSI Optix G241 Monitör MSI Optix G241 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Alınır şuan kullanıyorum, yalnız ayakları biraz büyük ona dikkat et.
Mhk05 dedi: Selam arkadaşlar. Monitör alacağım ve biraz araştırma sonucu MSI Optix'i buldum. Sizce bu monitör alınır mı? Eksisi vs. bir şeyi var mı? MSI Optix G241 Monitör MSI Optix G241 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Alınır şuan kullanıyorum, yalnız ayakları biraz büyük ona dikkat et.
ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 29 Temmuz 2021 #4 Alınır memnunum. MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar Başka yerlerde daha ucuz demeyin az fazla verin Amazon'dan alın, sonra başınız ağrımasın.
Alınır memnunum. MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar Başka yerlerde daha ucuz demeyin az fazla verin Amazon'dan alın, sonra başınız ağrımasın.
M Mhk05 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #5 Applaus dedi: Alınır şuan kullanıyorum, yalnız ayakları biraz büyük ona dikkat et. Genişletmek için tıkla... Ayakları büyükten kastınız nedir hocam ? ehbk dedi: Alınır memnunum. MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar Başka yerlerde daha ucuz demeyin az fazla verin Amazon'dan alın, sonra başınız ağrımasın. Genişletmek için tıkla... Peki hocam teşekkürler dikkat ederim
Applaus dedi: Alınır şuan kullanıyorum, yalnız ayakları biraz büyük ona dikkat et. Genişletmek için tıkla... Ayakları büyükten kastınız nedir hocam ? ehbk dedi: Alınır memnunum. MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar Başka yerlerde daha ucuz demeyin az fazla verin Amazon'dan alın, sonra başınız ağrımasın. Genişletmek için tıkla... Peki hocam teşekkürler dikkat ederim
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #6 Şu an kullanıyorum, herhangi bir fotoğraf ister misiniz?
Applaus Hectopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #7 Mhk05 dedi: Ayakları büyükten kastınız nedir hocam ? Genişletmek için tıkla... Ayakları masayı fazla kaplıyor biraz.
Mhk05 dedi: Ayakları büyükten kastınız nedir hocam ? Genişletmek için tıkla... Ayakları masayı fazla kaplıyor biraz.
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #8 Belki merak edersiniz. Masam 31CMx24CM
M Mhk05 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #9 Applaus dedi: Ayakları masayı fazla kaplıyor biraz. Genişletmek için tıkla... Anladım o sorun değil masam yenilenecek zaten ona göre seçerim engoboi dedi: Eki Görüntüle 1121534 Belki merak edersiniz. Masam 31CMx24CM Genişletmek için tıkla... Teşekkürler foto içinde teşekkürler anladım ona göre seçerim
Applaus dedi: Ayakları masayı fazla kaplıyor biraz. Genişletmek için tıkla... Anladım o sorun değil masam yenilenecek zaten ona göre seçerim engoboi dedi: Eki Görüntüle 1121534 Belki merak edersiniz. Masam 31CMx24CM Genişletmek için tıkla... Teşekkürler foto içinde teşekkürler anladım ona göre seçerim
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #10 Mhk05 dedi: Anladım o sorun değil masam yenilenecek zaten ona göre seçerim Teşekkürler foto içinde teşekkürler anladım ona göre seçerim Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan aldım, mükemmel paketlenmişti bir çizik dahi yoktu tabii sizinkini bilemem.
Mhk05 dedi: Anladım o sorun değil masam yenilenecek zaten ona göre seçerim Teşekkürler foto içinde teşekkürler anladım ona göre seçerim Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan aldım, mükemmel paketlenmişti bir çizik dahi yoktu tabii sizinkini bilemem.