Emretkkn Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 218 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar https://www.hepsiburada.com/msi-opt...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.93.8 bu linkten MSI Optix G241 monitörünü satın aldım fakat çoğu kullanıcı sorunlu bir model olduğundan bahsetmiş. Eğer benim elime de sorunlu bir model gelirse ne yapacağım hakkında yardımcı olacak var mı?
Arkadaşlar https://www.hepsiburada.com/msi-opt...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.93.8 bu linkten MSI Optix G241 monitörünü satın aldım fakat çoğu kullanıcı sorunlu bir model olduğundan bahsetmiş. Eğer benim elime de sorunlu bir model gelirse ne yapacağım hakkında yardımcı olacak var mı?
Mona Moon Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 145 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri HP Pavilion Gaming DK-15 & Excalibur G770 Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #2 Elinize geldiği zaman ölü pixel testi yapın, sonrasında da internet üzerinden Hertz testi yapın. Sorun ile karşılaşırsanız iade hakkına sahipsiniz.
Elinize geldiği zaman ölü pixel testi yapın, sonrasında da internet üzerinden Hertz testi yapın. Sorun ile karşılaşırsanız iade hakkına sahipsiniz.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 16 Nisan 2021 #3 İade edeceksin tabii ki.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 16 Nisan 2021 #4 Minik 1 ölü piksel dışında bir şey ile karşılaşmadım. Teknoloji işi şans işi şansınız varsa sorunsuz gelir.
Minik 1 ölü piksel dışında bir şey ile karşılaşmadım. Teknoloji işi şans işi şansınız varsa sorunsuz gelir.
Emretkkn Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 218 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2021 #5 Arkadaşlar ürün elime ulaştı. Hepsiburada üzerinden satın aldım. herhangi bir ölü piksel yok, ghosting yok, ışık sızması yok şanslıymışım.
Arkadaşlar ürün elime ulaştı. Hepsiburada üzerinden satın aldım. herhangi bir ölü piksel yok, ghosting yok, ışık sızması yok şanslıymışım.