MSI Optix G241 vs AOC 24G2U

utkusuna

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar toplayacağım sistemde AOC 24G2U almayı planlıyordum. 1900TL civarı fiyatı var ancak dün Gaming gecesinde MSI Optix G241 1500TL'ye düştü. Bir daha indirime girerse alınır mı? Hangi monitör daha iyidir?

Hangisi ucuz ise onu alın. Özellikleri aynı çünkü.

AOC biraz daha iyidir (Adobe RGB olması ve hareket kabiliyeti avantajları), ama MSI 400TL daha ucuz olursa alınabilir.

O farkı hak edecek kadar da üstün değil AOC. Ergonomi dışında aynı sayılırlar.

AOC 24G2U kullanıyorum, oldukça memnunum ve tavsiye ederim fakat bu fiyata alınır mı orası tartışılır. MSI monitör hakkında bilgim yok maalesef. Eğer AOC 24G2U monitörü hakkında sorularınız varsa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım. Ayrıca bütçenizi tam olarak belirtirseniz bilgili arkadaşlarda ona göre monitör önerisi yapacaklardır diye düşünüyorum.

Teşekkürler hocam baya araştırdım 24G2U yu herkes beğeniyor zaten yakın bir arkadaşımda da var yıllardır çok memnun. Fiyat bandım 1500-2000 arası.

Teşekkürler hocam baya araştırdım 24G2U yu herkes beğeniyor zaten yakın bir arkadaşımda da var yıllardır çok memnun. Fiyat bandım 1500-2000 arası.
Kendim kullanıyorum ama görüntü kalitesi çok net değil, evet renkler güzel ama netlik kalite kesinlik yok gibi panelde o yüzden 1080 p gibi gelmiyor bana biraz. Araştırdım çoğu kişi de bundan şikayetçi aoc 24g2u konusunda. Ama gayet güzel monitör onun dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…