Öncelikle selamlar, akşama doğru monitör sipariş etmek istiyorum ve 1600 TL civarı bir bütçem var. Aşağıya link olarak bıraktığım monitörler arasında kaldım. Daha çok Valorant - Fortnite - Warzone - Apex tarzı silahlı, hızlı oyunları oynuyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
En ucuz LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Teşekkür ederim önerileriniz için. Dell monitöründe g-sync desteğine dair bir bilgi bulamadım sıkıntı çıkartır mı bilemiyorum o yüzden. Lg monitörü ise fazlasıyla beğendim. Teşekkürler tekrardan.