MSI Optix G242 vs. ASUS TUF Gaming VG249Q1R

Her monitörde çıkabilen bir şey ölü piksel araştırdıgımda buldumda böyle diğer markalara daha fazla oldugunu göremedim pek.
Neredeyse alanların %80’i sorun yaşıyor hocam. Benim demek istediğim bu. Alırsanız pişman olursunuz, onu söyleyeyim.

Neredeyse alanların %80’i sorun yaşıyor hocam. Benim demek istediğim bu. Alırsanız pişman olursunuz, onu söyleyeyim.
Hocam neye göre %80 ? AOC'de de var, ASUS'ta da var ölü piksel olayı. Şans tamamen bana kalırsa.

Hocam neye göre %80 ? AOC'de de var, ASUS'ta da var ölü piksel olayı. Şans tamamen bana kalırsa.
Değil hocam, monitörün kendisi sorunlu. AOC’a bakarsanız alanların %80’i memnun, MSI alanların %20’si. Dediğiniz gibi çıkma ihtimali her monitörde var fakat MSI’da daha fazla.

Dosya Ekleri

• E1326E05-2CA9-4697-86F6-112B0C17A10A.jpeg
    75,5 KB · Görüntüleme: 53
Bu model sıkıntılı değil fakat TN, o yüzden önermem. Aradaki renk farkına bakabilirsiniz. IPS almanız çok daha iyi olur. Max bütçeniz nedir?
1500TL
Bu model sıkıntılı değil fakat TN, o yüzden önermem. Aradaki renk farkına bakabilirsiniz. IPS almanız çok daha iyi olur. Max bütçeniz nedir?

%70 rekabetçi oyunlar oynuyorum ghostingten nefret ederim.

1500TL

%70 rekabetçi oyunlar oynuyorum ghostingten nefret ederim.
Bu model sorunsuz hocam.

Birazdan konu açacağım, yorumunuzu merak ediyorum. Monitör için kafam karışık.

LG almayı düşünüyorum pivot özelliğide var. Ağırlıklı rekabetçi oyunlar oynuyorum arada hikayeli oyunlarda oynarım acaba sıkıntı yapar mı hikayeli oyunlarda?

LG almayı düşünüyorum pivot özelliğide var. Ağırlıklı rekabetçi oyunlar oynuyorum arada hikayeli oyunlarda oynarım acaba sıkıntı yapar mı hikayeli oyunlarda?
Sıkıntı çıkarmaz fakat sizi tatmin etmez. Ben olsam kesinlikle ASUS alırıdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…