MSI Optix G24C 24" gecikme hesaplaması

Simbelmyne

Decapat
Yukarıda belirttiğim monitörü almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak GTX 1060 Ti almayı düşünüyorum. Freesync özelliğini kullanamıyorum farkındayım ancak bu Nvidia'yı bıraktırıp AMD seçtirecek kadar belirleyici bir özellik mi? 2. Olarak MSI'ın bu monitörü hakkında firmanın biraz sinsilik yaptığını duydum (umarım asılsızdır). Söylenti ise MS hızını Samsung'a göre kıyaslandığında birinin Gray to gray diğerinin Black to white değerlerini kullandıklarıydı. Bilgilendirir misiniz lütfen 2 3 gün içinde 6 7 bin TL'ye topladığım PC'ye alacağım en ufak bir acemilik görmek istemiyorum alışverişimde. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle 1060 Ti diye bir ekran kartı yok. Freesync için NVIDIA'dan AMD'ye geçmeye de gerek yok. MSI G24C ve Samsung CFG70 monitörlerin sitesinden baktım ikisi de tepkime sürelerini GtG olarak değil de MPRT olarak yazmışlar. MPRT hakkında bir arkadaşımız güzel ve bilgilendirici bir yazı hazırlamış ona bakabilirsiniz:

Monitörlerin MPRT Tepki Süreleri

Monitör şuan 1900 TL'den 1200TL ye düşmüş. Hepsiburada'da satılıyor. Bu kadar indirim biraz düşündürücü açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…