serkanxa Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 213 Yer Bursa 19 Eylül 2023 #1 Monitör MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms Merhaba. MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms almayı düşünüyorum bende Monster var ondan ekran yansıtacağım sizce alınır mı? Laptop ekran kartı GTX 1650. Yardımcı olursanız sevinirim. https://www.hepsiburada.com/msi-opt...magaza=Tekramarket&url_src=and-product-detailAbra A5 V16.7.4 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Merhaba. MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms almayı düşünüyorum bende Monster var ondan ekran yansıtacağım sizce alınır mı? Laptop ekran kartı GTX 1650. Yardımcı olursanız sevinirim. https://www.hepsiburada.com/msi-opt...magaza=Tekramarket&url_src=and-product-detailAbra A5 V16.7.4 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #2 Monitörü kullanıyorum ama artık baya eski bir model bu. Daha güncel IPS bir şeyler bakman iyi olur bence.
Monitörü kullanıyorum ama artık baya eski bir model bu. Daha güncel IPS bir şeyler bakman iyi olur bence.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 19 Eylül 2023 #3 MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr VA panel attığınız monitör alınmaz.
MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr VA panel attığınız monitör alınmaz.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 19 Eylül 2023 #4 Alınır Va istiyorsan.
serkanxa Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 213 Yer Bursa 19 Eylül 2023 #5 midgardian dedi: Monitörü kullanıyorum ama artık baya eski bir model bu. Daha güncel IPS bir şeyler bakman iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorunu var mı Lory7 dedi: Alınır Va istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Laptoptan yansıtırken herhangi bir sorun olurmu hdmı ile
midgardian dedi: Monitörü kullanıyorum ama artık baya eski bir model bu. Daha güncel IPS bir şeyler bakman iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorunu var mı Lory7 dedi: Alınır Va istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Laptoptan yansıtırken herhangi bir sorun olurmu hdmı ile
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #6 Eski, daha güncel teknolojili benzer fiyatta cihazlar var. HDMI ile kullanabilirsin, yalnızca G-Sync aktif edemezsin. Yukarıda paylaşılan daha iyi bir monitör.
Eski, daha güncel teknolojili benzer fiyatta cihazlar var. HDMI ile kullanabilirsin, yalnızca G-Sync aktif edemezsin. Yukarıda paylaşılan daha iyi bir monitör.
serkanxa Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 213 Yer Bursa 19 Eylül 2023 #7 midgardian dedi: Eski, daha güncel teknolojili benzer fiyatta cihazlar var. HDMI ile kullanabilirsin, yalnızca G-Sync aktif edemezsin. Yukarıda paylaşılan daha iyi bir monitör. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama sipariş verdim yardımcı olduğun için teşekkür
midgardian dedi: Eski, daha güncel teknolojili benzer fiyatta cihazlar var. HDMI ile kullanabilirsin, yalnızca G-Sync aktif edemezsin. Yukarıda paylaşılan daha iyi bir monitör. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama sipariş verdim yardımcı olduğun için teşekkür
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 19 Eylül 2023 #8 serkanxa dedi: Herhangi bir sorunu var mı Laptoptan yansıtırken herhangi bir sorun olurmu hdmı ile Genişletmek için tıkla... Olmaz tabii. Ancak oyun performansı için çok bir şey bekleme ghosting çoğu Va gibi bunda da var. Daha az ama.
serkanxa dedi: Herhangi bir sorunu var mı Laptoptan yansıtırken herhangi bir sorun olurmu hdmı ile Genişletmek için tıkla... Olmaz tabii. Ancak oyun performansı için çok bir şey bekleme ghosting çoğu Va gibi bunda da var. Daha az ama.