MSI Optix G24c4 23.6" Alınır mı?

MSI Optix MAG241C çok iyi monitör fakat benim aldığımda 2 adet ölü piksel çıktı şans işi galiba umarım seninkinde çıkmaz.

Benim monitör dün gece geldi. Bu sabah kurup denedim.
  • Ölü piksel testinde sorunlu bir piksel görmedim.
  • 250 nit parlaklık seviyesi beni korkutuyordu biraz. Fazlaca güneş alan bir odada, ekrana güneş ışığı gelmez şekilde denedim. Ekranı görme konusunda herhangi bir sıkıntı yok. Panelin direk güneş ışığına maruz kaldığı durumda epey sıkıntı çıkacağı söylenebilir. Ekran parlaklığı olabilecek alt sınır gibi bence.
  • Dizüstü bilgisayarıma HDMI üzerinden bağladığımda direk 144Hz verdi. 120'de kalır diye tahmin ediyordum. Ekstra kabloya gerek kalmadı.
  • Çerçeve internette göründüğü halinden çok daha ince. Burada bir hilesi var gerçi. Çerçeve çok ince ancak ekranın her kenarında gizli çerçeve gibi ince bir siyah alan daha var. Dışta olmasından daha estetik yine de.
  • Çok aydınlık şekilde kontrol ettiğim için ışık sızması gibi bir şey için gece tekrar bakacağım.
Şimdilik F/P açısından (999TL) iyi duruyor.

Yaptınız mı hocam sızma testini?

Şimdilik bende şöyle diyeyim monitör düşündüğümden iyi çıktı. Bende dönüştürücülü mini hdmı olduğundan direk 144 vermedi. Ama nvidea denedim masasında 144 yaptım sorunsuz şekilde çalışıyor. Parlaklık bana fazla bile geldi gözümü alıyor. Siyah renkler özellikle çok iyi.

Gözün aydın darısı başımıa diyelim hocam 1500R yazıyordu radyus. Fazla geldi mi bu size? Bir de ışık sızması ve ölü piksel testlerini yaptınız mı?

Gözün aydın darısı başımıa diyelim hocam 1500R yazıyordu radyus. Fazla geldi mi bu size? Bir de ışık sızması ve ölü piksel testlerini yaptınız mı?
Ölü piksel testi yapmadım. Yapmicamda varsa görmek istemiyorum böyle iyi Kavis şöyle diyeyim o kadar içe çekti monitör kendini daha iyi odaklanmamı sağladı gayet güzel duruyor. Işık sızması hiç yok.

Hayırlı olsun yorumlara güncelleme bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…