MSI Optix G24c4 23.6" Alınır mı?

Karanlık odada ışık sızması için test yaptığımda ekranın her köşesinin birbiri ile aynı olduğunu gördüm. OLED paneller gibi siyahlar beklemek doğru olmaz zaten. Ürün beklediğimden iyi çıktı açıkçası.

Sızma var mıydı peki?

Bir süre kullanımdan sonra "kullanıcı deneyimi" şeklinde bir video olabilir aslında. Yerli kaynaklarda hiç bilgi yoktu biz alırken. Vakit bulan herhangi birimiz yapsa olur.

Bir süre kullanımdan sonra "kullanıcı deneyimi" şeklinde bir video olabilir aslında. Yerli kaynaklarda hiç bilgi yoktu biz alırken. Vakit bulan herhangi birimiz yapsa olur.

Şimdi geldi kutunun altında yırtık vardı kargocu gittikten sonra fark ettim. Açmalı mıyım?

Büyük bir açıklık varsa, zarar görmüş olabileceğini düşünüyorsan açma. Ufak tefek sürtünme tarzı şeylerden açılmış ise bir sıkıntı olmaz.

Büyük bir açıklık varsa, zarar görmüş olabileceğini düşünüyorsan açma. Ufak tefek sürtünme tarzı şeylerden açılmış ise bir sıkıntı olmaz.

Böyle bir şey hocam?

Dosya Ekleri

• 79272338_2504181669856713_5063607665633001472_n.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 379
Bana ciddi bir şey gibi görünmedi ama yine de karar senin. İçin nasıl rahat edecek ise onu yap.

Açtım köpüklerde hasar göremedim hocam sıkıntı olur mu? Bir de kurulumu nasıl olacak bunun o küçük kapağı çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…