Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 2 Temmuz 2021 #11 Ben attığım modeli aldığımda HDMI çıkmıştı ve HDMI ile 144Hz alıyorum.
Pubgrlx01 Picopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #12 Krmdmrz dedi: Ben attığım modeli aldığımda HDMI çıkmıştı ve HDMI ile 144Hz alıyorum. Genişletmek için tıkla... Senin attığın düz ekran ben almışken kavisli olsun dedim. solvadors dedi: Bu monitörü ben de kullanıyorum, gayet memnunum. Ölü piksel de çıkmadı. Tavsiye ederim. Kutusundan sadece güç kablosu çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Fiyatı düşer mi yoksa şimdi alayim mi?
Krmdmrz dedi: Ben attığım modeli aldığımda HDMI çıkmıştı ve HDMI ile 144Hz alıyorum. Genişletmek için tıkla... Senin attığın düz ekran ben almışken kavisli olsun dedim. solvadors dedi: Bu monitörü ben de kullanıyorum, gayet memnunum. Ölü piksel de çıkmadı. Tavsiye ederim. Kutusundan sadece güç kablosu çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Fiyatı düşer mi yoksa şimdi alayim mi?
solvadors Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 780 Çözümler 3 2 Temmuz 2021 #13 Pubgrlx01 dedi: Senin attığın düz ekran ben almışken kavisli olsun dedim. Fiyatı düşer mi yoksa şimdi alayim mi? Genişletmek için tıkla... Ben 1500 Liraya almıştım 2-3 ay önce. Fiyatı daha da düşmüş siz bilirsiniz.
Pubgrlx01 dedi: Senin attığın düz ekran ben almışken kavisli olsun dedim. Fiyatı düşer mi yoksa şimdi alayim mi? Genişletmek için tıkla... Ben 1500 Liraya almıştım 2-3 ay önce. Fiyatı daha da düşmüş siz bilirsiniz.