engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #11 EndlessNight dedi: IPS monitörlerde VA monitörlere göre daha çok ghosting sorunu oluyor diye biliyorum hocam yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam G241'de öyle bir şey yok, diğer 165Hz modellerinde azıcık oluyor.
EndlessNight dedi: IPS monitörlerde VA monitörlere göre daha çok ghosting sorunu oluyor diye biliyorum hocam yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam G241'de öyle bir şey yok, diğer 165Hz modellerinde azıcık oluyor.
EndlessNight Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 17 Ağustos 2021 #12 engoboi dedi: Yok hocam G241'de öyle bir şey yok, diğer 165Hz modellerinde azıcık oluyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı hocam?
engoboi dedi: Yok hocam G241'de öyle bir şey yok, diğer 165Hz modellerinde azıcık oluyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı hocam?
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #13 EndlessNight dedi: Herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... 2 aydır günde 11 saat kullanıyorum, mükemmel bir monitör ne ışık sızması var ne de ölü piksel.
EndlessNight dedi: Herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... 2 aydır günde 11 saat kullanıyorum, mükemmel bir monitör ne ışık sızması var ne de ölü piksel.