MSI OPTIX G24C4 Alınır mı?

Bütçe
5000

MetinCakir

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Monitör
MSI OPTIX G24C4

Fiyat olarak, 144Hz ve curved olması ile bana çok cazip geldi, sizce alınmalı mıdır veya önerebileceğiniz bu fiyat bandında 5000 TL'yi aşmayacak monitörler var mı?

Fiyat olarak, 144Hz ve Curved olması ile bana çok cazip geldi, sizce alınmalı mıdır veya önerebileceğiniz bu fiyat bandında 5000 TL'yi aşmayacak monitörler var mı?

Curved almak zorundaysan belki ama flat alabilirim diyorsan asla önermem çoğu VA paneller blurr ve smearing ile karşı karşıyalar. MSI G24C4 en zayıflarından biri o konuda.

Curved almak zorundaysan belki ama flat alabilirim diyorsan asla önermem çoğu VA paneller blurr ve smearing ile karşı karşıyalar. MSI G24C4 en zayıflarından biri o konuda.
Flat önerebilirseniz o da olur farketmez, curved daha çekici geliyor bir şey izlerken ya da oyun oynarken daha çok içine çekiyor beni fakat kaliteli bir monitör olsun istiyorsa üçgen olsun hiç farketmez.

Flat önerebilirseniz o da olur farketmez, curved daha çekici geliyor bir şey izlerken ya da oyun oynarken daha çok içine çekiyor beni fakat kaliteli bir monitör olsun istiyorsa üçgen olsun hiç farketmez.
Arkadaşların önerdiği IPS panellere bakabilirsin onlar iyidir.

G24F2 alınca ölü piksel çıkma şansı çok yüksek diyorlar bilgin olsun.

Bu monitördeki 180Hz overclock denilen özellik nedir? Aldığımda birkaç ayar yaparak 180Hz görüntü alabilecek miyim yoksa sadece satış stratejisinden mi ibaret?

Bir de 24G2SPU ile Gigabyte G24F-2 arasındaki fiyat farkında değecek kadar bir fark var mı sizce? Gigabyte alınabilir gibi duruyor, fiyat olarak da daha uygun olduğundan dolayı kafama yattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…