MSI Optix G24C4 Ghosting Problemi

DeSouzaAlex

Kilopat
Daha fazla  
PES 2020 oynarken topa vurduktan sonra örneğin kale vuruşunda top havadayken arkasından hafif ghosting olduğunu hissedebiliyorum. VA panelle mi alakalı bu durum yoksa bir arıza mı? Monitörüm MSI Optix G24c4 modeli.

Va panellerde bunlar görülür, Ancak MSİ monitör konusunda o kadar da iyi değildir yani en çok sorun çıkartan firmalar arasında. İade edebiliyorsanız edin, Samsung monitörlere yönelin.

Hocam maalesef kutu açılımı yaptığım için servis onayı lazım iadeye. Ghosting veya ışık sızmasından iade alırlar mı?

Va panellerde bunlar görülür, Ancak MSİ monitör konusunda o kadar da iyi değildir yani en çok sorun çıkartan firmalar arasında. İade edebiliyorsanız edin, Samsung monitörlere yönelin.

VA panellerde ghosting olabiliyor ama sorun daha çok optix serisinden kaynaklı olabilir.

Bende de mevcut bu sorun gayet kötü monitör.

Sanırım VA panellerde sıfıra indiremiyoruz bu olayı TN panel gibi.

Nasıl leke bunlar? Ben de aşırı ghosting vardı THH'ye başvurup iade etmiştim ama arkadaşımda da aynı monitör var 1 yıldır sorunsuz kullanıyor anlamadım şans işi galiba. Şu an Asus kullanıyorum çok az da olsa onda da var gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…