YOBS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2020 #21 DeSouzaAlex dedi: Sizde kopyası gibi çıkıyor dimi ghosting bendeki daha tuhaf şuna bakar mısın Allah aşkına. Bu ghosting değil farklı bir şey bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu ghosting değil apayrı bir şey. şaka gibi monitör. Bende oyunlarda çok oluyor mesela CS'de oyuncu atlarken arkadan gölgesi geliyor vs.
DeSouzaAlex dedi: Sizde kopyası gibi çıkıyor dimi ghosting bendeki daha tuhaf şuna bakar mısın Allah aşkına. Bu ghosting değil farklı bir şey bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu ghosting değil apayrı bir şey. şaka gibi monitör. Bende oyunlarda çok oluyor mesela CS'de oyuncu atlarken arkadan gölgesi geliyor vs.
DeSouzaAlex Kilopat Katılım 29 Eylül 2017 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #22 YOBS dedi: bu ghosting değil apayrı bir şey. şaka gibi monitör. Bende oyunlarda çok oluyor mesela CS'de oyuncu atlarken arkadan gölgesi geliyor vs. Genişletmek için tıkla... Msi değil bu Asus yeni aldım bir de. Bende şans yok açıkçası...
YOBS dedi: bu ghosting değil apayrı bir şey. şaka gibi monitör. Bende oyunlarda çok oluyor mesela CS'de oyuncu atlarken arkadan gölgesi geliyor vs. Genişletmek için tıkla... Msi değil bu Asus yeni aldım bir de. Bende şans yok açıkçası...
YOBS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2020 #23 DeSouzaAlex dedi: Msi değil bu Asus yeni aldım bir de. Bende şans yok açıkçası... Genişletmek için tıkla... Teknoloji işi sıkıntı kimine çok iyi kimine çok kötü malzemeler gelebiliyor.
DeSouzaAlex dedi: Msi değil bu Asus yeni aldım bir de. Bende şans yok açıkçası... Genişletmek için tıkla... Teknoloji işi sıkıntı kimine çok iyi kimine çok kötü malzemeler gelebiliyor.
Yuksuk Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 59 1 Aralık 2020 #24 Benim de henüz yeni ulaştı MSI G27C4 modeli ve inanılmaz bir ghosting var 2 MSI daha denedim onlarda da var ama bunun ki ayrı bir seviye.
Benim de henüz yeni ulaştı MSI G27C4 modeli ve inanılmaz bir ghosting var 2 MSI daha denedim onlarda da var ama bunun ki ayrı bir seviye.
YOBS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2020 #25 Yuksuk dedi: Benim de henüz yeni ulaştı MSI G27C4 modeli ve inanılmaz bir ghosting var 2 MSI daha denedim onlarda da var ama bunun ki ayrı bir seviye. Genişletmek için tıkla... Bence MSI monitör de pek iyi değil ekran kartından devam etsin
Yuksuk dedi: Benim de henüz yeni ulaştı MSI G27C4 modeli ve inanılmaz bir ghosting var 2 MSI daha denedim onlarda da var ama bunun ki ayrı bir seviye. Genişletmek için tıkla... Bence MSI monitör de pek iyi değil ekran kartından devam etsin