solvadors Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 780 Çözümler 3 9 Ekim 2020 #11 YusufSirac dedi: Renkler falan kaliteli gösteriyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet gayet güzel bir görüntü veriyor, ayrıca içinde oyun türleri için hazır ayarlar mevcut. Tam oyun için üretilmiş bir monitör.
YusufSirac dedi: Renkler falan kaliteli gösteriyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet gayet güzel bir görüntü veriyor, ayrıca içinde oyun türleri için hazır ayarlar mevcut. Tam oyun için üretilmiş bir monitör.
Aytuğ Megapat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #12 Peki hocam MSI Optix G24C4 mü yoksa Samsung LC24RG50FQMXUF mi sizce? RTX 2060 ekran kartı ile kullanacağım için Displayport ile kullanacağım.
Peki hocam MSI Optix G24C4 mü yoksa Samsung LC24RG50FQMXUF mi sizce? RTX 2060 ekran kartı ile kullanacağım için Displayport ile kullanacağım.
Y YusufSirac Megapat Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 460 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #13 Siparişini verdim gelsin bakalım. Umarım isteklerimi karşılar.
B berkayvirtue Kilopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 369 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #14 solvadors dedi: Kullandığım monitördür, 1800 TL'ye bir kaç ay önce satın almıştım, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı monitör bugün elime geldi, fakat şöyle bir sorunum var koyu alanlarda pikseller çok belli oluyor. Sizde de aynı sorun oldu mu?
solvadors dedi: Kullandığım monitördür, 1800 TL'ye bir kaç ay önce satın almıştım, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı monitör bugün elime geldi, fakat şöyle bir sorunum var koyu alanlarda pikseller çok belli oluyor. Sizde de aynı sorun oldu mu?
solvadors Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 780 Çözümler 3 26 Mart 2021 #15 berkayvirtue dedi: Hocam aynı monitör bugün elime geldi, fakat şöyle bir sorunum var koyu alanlarda pikseller çok belli oluyor. Sizde de aynı sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Hayır hocam, ben de bir sorun yok.
berkayvirtue dedi: Hocam aynı monitör bugün elime geldi, fakat şöyle bir sorunum var koyu alanlarda pikseller çok belli oluyor. Sizde de aynı sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Hayır hocam, ben de bir sorun yok.
B berkayvirtue Kilopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 369 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #16 solvadors dedi: Hayırlı olsun. Hayır hocam, ben de bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Allah Allah iadesini bugün gerçekleştirdim galiba sıkıntılı geldi. Özellikle görev çubuğunda çok belli oluyordu pikseller.
solvadors dedi: Hayırlı olsun. Hayır hocam, ben de bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Allah Allah iadesini bugün gerçekleştirdim galiba sıkıntılı geldi. Özellikle görev çubuğunda çok belli oluyordu pikseller.