M metehan2251 Hectopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #11 Syhonial dedi: Curved olmasından dolayı mı? Bu fiyata alınmalı mı dersiniz daha iyi alternatiflere mi bakmalıyım. Genişletmek için tıkla... Ben şu an başka alternatiflere bakıyorum şahsen.
Syhonial dedi: Curved olmasından dolayı mı? Bu fiyata alınmalı mı dersiniz daha iyi alternatiflere mi bakmalıyım. Genişletmek için tıkla... Ben şu an başka alternatiflere bakıyorum şahsen.
S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 698 9 Temmuz 2020 #12 metehan2251 dedi: Ben şu an başka alternatiflere bakıyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Şuan indirim bitmiş zaten ben de almadım karar verememiştim. Siz ne düşünüyorsunuz aoc 2460pf alsam mı düşünüyorum ama
metehan2251 dedi: Ben şu an başka alternatiflere bakıyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Şuan indirim bitmiş zaten ben de almadım karar verememiştim. Siz ne düşünüyorsunuz aoc 2460pf alsam mı düşünüyorum ama
M metehan2251 Hectopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #13 Syhonial dedi: Şu an indirim bitmiş zaten ben de almadım karar verememiştim. Siz ne düşünüyorsunuz AOC 2460PF alsam mı düşünüyorum ama. Genişletmek için tıkla... Eğer acelen yoksa indir kovalamaya bak BenQ monitörleri önerebilirim ben kendim de BenQ bakıyorum şu aralar.
Syhonial dedi: Şu an indirim bitmiş zaten ben de almadım karar verememiştim. Siz ne düşünüyorsunuz AOC 2460PF alsam mı düşünüyorum ama. Genişletmek için tıkla... Eğer acelen yoksa indir kovalamaya bak BenQ monitörleri önerebilirim ben kendim de BenQ bakıyorum şu aralar.
S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 698 9 Temmuz 2020 #14 metehan2251 dedi: Eğer acelen yoksa indir kovalamaya bak BenQ monitörleri önerebilirim ben kendim de BenQ bakıyorum şu aralar. Genişletmek için tıkla... Var mı yakın tarihte bir indirim
metehan2251 dedi: Eğer acelen yoksa indir kovalamaya bak BenQ monitörleri önerebilirim ben kendim de BenQ bakıyorum şu aralar. Genişletmek için tıkla... Var mı yakın tarihte bir indirim
YOBS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2020 #15 Syhonial dedi: Var mı yakın tarihte bir indirim Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsin uygun fiyat ve kaliteli bir ürüne benziyor özellikleri bakımından.
Syhonial dedi: Var mı yakın tarihte bir indirim Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsin uygun fiyat ve kaliteli bir ürüne benziyor özellikleri bakımından.