MSI Optix G24C6 ekran gidiyor

FurkanS321

Femtopat
Daha fazla  
Ben yeni bir ekran aldım " MSI Optix G24C6 23.6" 144Hz 1ms (2X HDMI+display) FreeSync Premium Full HD Curved oyuncu monitör " ve video vs izlerken ekran bir anda gidiyor ve hiç gelmiyor. PC'yi yeniden başlatıyorum yine gelmiyor birkaç kere deniyorum geliyor ama ekran kartının sürücüsü çalışmıyor ve 64 Hertz de geliyor. Aşağıdaki fotoğraf gibi gözüküyor. Eski ekranımda hiçbir sıkıntım yoktu. Ekran kartım da güncel. Sıkıntı ne olabilir cevaplarsanız sevinirim.
PC özellikleri:
Sistem: Windows 11.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: AMD Radeon RX 5600 XT.

Eki Görüntüle 1224920

Dosya Ekleri

• resim_2021-11-24_220754.png
    19,1 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI kablosunu değiştirin. Sorun devam ederse Windows 10'a geçmeyi deneyebilirsiniz. W11 hala sorunlu, güvenlik açığı var ve sistem performansını düşürüyor.
Ve overclock yaptıysanız o yüzden de gidiyor olabilir. Yaptınız mı overclock?

Overclock yapmadım ama AMD sofware yani ekran kartının sürücüsü neden gidiyor PC'yi yeniden başlattım ama yine de gelmiyor. Bu arada hdm kablosu ekranın yanında gelen kablo.

Overclock yapmadım ama AMD sofware yani ekran kartının sürücüsü neden gidiyor PC'yi yeniden başlattım ama yine de gelmiyor. Bu arada hdm kablosu ekranın yanında gelen kablo.

Öncelikle evde TV veya başka monitör varsa bilgisayarı ona takıp deneyin. Sorun çözülmez ise yeni bir HDMI kablosu satın alın ve deneyin. Bir sorum olacak acaba bilgisayar açılıyor mu? Fan sesi falan var mı? Kasa kapağı açıkmı kapalı mı?

Bilgisayar serin bir şekilde çalışır halde ve kasanın camı açık durumda. Şimdi Windows 10'a geçiş yapacağım, biraz deneyimledikten sonra bir sıkıntı çıkarsa yazarım. Çıkmaz ise çözüldü diye haber ederim.

Windows 10 Pro'ya geçtim ve hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım Windows 11 ile alakalıydı herhalde. Sorunum çözüldü teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…