MSI Optix G271 alınır mı?

daredeviltr

Kilopat
Merhaba, 2 bin TL fiyat bandında 27 inç 144 Hz monitör bakıyorum. Dikkatimi MSI'ın Optix G271 modeli çekti. Teknik özelliklerinde 8 Bit olduğu yazıyor ve IPS panel. Türkçe ve İngilizce inceleme bulamadım bilginiz var mı bu monitör hakkında ya da bu fiyat bandında IPS panel 144 Hz ve 27 inç monitör önerebilir misiniz?

Not: Kavisli ekran düşünmüyorum. Oyun ve film amaçlı bir kullanımım olacak. 144 Hz olarak ilk monitörüm olacak uzun yıllardır TN panel bir monitör kullanıyorum renk ve kontrast düşüklüğünden gına geldi.

Güzel tercih filmlerde IPS'in keyfi çok daha iyi heleki TN panelden geçiyorsanız size devrim gelcek ancak oyunlarda TN panel daha çok sevinilir. Ancak 2K bir monitör 27 inc'de daha iyi olur.

Son düzenleme:
27 inc düşünüyorsan minimum 2k olsun yoksa pixeller gözükmeye başlıyor.90 ppi ın altı sıkıntı.

Alma, kaç.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSİ Optix serisi sıkıntılı bir seridir. Ölü piksel, ışık sızması gibi sorunlar sık yaşanıyor ancak şansınıza iyi bir tane gelirse sizi yeterince tatmin edecektir.

@RavenoLL @Blades @myasins @maestro89 Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Çok fazla yakından monitöre bakmayacağım için 27 inç sorun olmaz demiştim, bir şansımı denemek istiyorum eğer piksellere takılırsam iade ederim. Peki farklı bir monitör öneriniz var mı bu boyutta?

1 yıldan fazladır MSI Optix MAG271c kullanıyorum. Monitörden gayet memnunum. Maşallah henüz bir sıkıntım olmadı. Yukarda bahsedilen 27 inç 1080p olayına gelince, keşke 32 inç alsaydım.

Peki MSI G271 mi yoksa yaklaşık 100 TL düşük fiyatlı AOC 27G2U/BK modelimi tercih edilmeli?

Hocam çok benzer ürünler kağıt üzerinde. AOC 27G2U/BK modelini kullanan çok yakın bir arkadaşım var aşırı memnun olduğunu söylüyordu.

AOC 27G2U'da overdrive özelliği freesync ile beraber aktif olmuyor. MSI G271'de bu durum nasıl bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…