theruquii Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 3060 Ti'lı sistem aldım. Sistem 1920x1080P'de tam performans veremediği için 2K almam gerekiyor. Bütçeme uygun bunu buldum. Düşünceleriniz nedir alınır mı? Veya ne önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2023
3060 Ti'lı sistem aldım. Sistem 1920x1080P'de tam performans veremediği için 2K almam gerekiyor. Bütçeme uygun bunu buldum. Düşünceleriniz nedir alınır mı? Veya ne önerirsiniz?
A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 675 Çözümler 5 7 Ağustos 2023 #2 Asus Tuf Gaming VG27Q1A 27" 1 Ms 170 Hz Hdr G-Sync - Freesync 2K (Teşhir) Fiyatları ve Özellikleri Bu size uygunmudur?
Asus Tuf Gaming VG27Q1A 27" 1 Ms 170 Hz Hdr G-Sync - Freesync 2K (Teşhir) Fiyatları ve Özellikleri Bu size uygunmudur?
KaptanKrem Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 482 Çözümler 1 7 Ağustos 2023 #3 Ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynuyorsanız fena değil, Valorant ve CS oynuyorsanız 240Hz daha iyi olur.
Ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynuyorsanız fena değil, Valorant ve CS oynuyorsanız 240Hz daha iyi olur.
theruquii Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #4 Anıl Sarı dedi: Asus Tuf Gaming VG27Q1A 27" 1 Ms 170 Hz Hdr G-Sync - Freesync 2K (Teşhir) Fiyatları ve Özellikleri Bu size uygunmudur? Genişletmek için tıkla... Hocam Uygundur ama sanırım bunlar 2.el diye anladım sorun çıkmaz mı? Anıl Sarı dedi: Asus Tuf Gaming VG27Q1A 27" 1 Ms 170 Hz Hdr G-Sync - Freesync 2K (Teşhir) Fiyatları ve Özellikleri Bu size uygunmudur? Genişletmek için tıkla... Hocam Uygundur ama sanırım bunlar 2.el diye anladım sorun çıkmaz m KaptanKrem dedi: Ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynuyorsanız fena değil, Valorant ve CS oynuyorsanız 240Hz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... yoğunluk hikayeli olacak arada sırada arkadaşlarla cs valo vs gireceğim
Anıl Sarı dedi: Asus Tuf Gaming VG27Q1A 27" 1 Ms 170 Hz Hdr G-Sync - Freesync 2K (Teşhir) Fiyatları ve Özellikleri Bu size uygunmudur? Genişletmek için tıkla... Hocam Uygundur ama sanırım bunlar 2.el diye anladım sorun çıkmaz mı? Anıl Sarı dedi: Asus Tuf Gaming VG27Q1A 27" 1 Ms 170 Hz Hdr G-Sync - Freesync 2K (Teşhir) Fiyatları ve Özellikleri Bu size uygunmudur? Genişletmek için tıkla... Hocam Uygundur ama sanırım bunlar 2.el diye anladım sorun çıkmaz m KaptanKrem dedi: Ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynuyorsanız fena değil, Valorant ve CS oynuyorsanız 240Hz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... yoğunluk hikayeli olacak arada sırada arkadaşlarla cs valo vs gireceğim
KaptanKrem Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 482 Çözümler 1 8 Ağustos 2023 #5 theruquii dedi: Hocam Uygundur ama sanırım bunlar 2.el diye anladım sorun çıkmaz mı? Hocam Uygundur ama sanırım bunlar 2.el diye anladım sorun çıkmaz m yoğunluk hikayeli olacak arada sırada arkadaşlarla cs valo vs gireceğim Genişletmek için tıkla... O zaman alınabilir, hayırlı olsun hocam.
theruquii dedi: Hocam Uygundur ama sanırım bunlar 2.el diye anladım sorun çıkmaz mı? Hocam Uygundur ama sanırım bunlar 2.el diye anladım sorun çıkmaz m yoğunluk hikayeli olacak arada sırada arkadaşlarla cs valo vs gireceğim Genişletmek için tıkla... O zaman alınabilir, hayırlı olsun hocam.
A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 675 Çözümler 5 8 Ağustos 2023 #6 theruquii dedi: Hocam uygundur ama sanırım bunlar 2.el diye anladım sorun çıkmaz mı? Hocam uygundur ama sanırım bunlar 2.el diye anladım sorun çıkmaz m Yoğunluk hikayeli olacak arada sırada arkadaşlarla CS Valorant vs gireceğim. Genişletmek için tıkla... 2.el olup olmadığını bilmiyorum ama monitör güzel.
theruquii dedi: Hocam uygundur ama sanırım bunlar 2.el diye anladım sorun çıkmaz mı? Hocam uygundur ama sanırım bunlar 2.el diye anladım sorun çıkmaz m Yoğunluk hikayeli olacak arada sırada arkadaşlarla CS Valorant vs gireceğim. Genişletmek için tıkla... 2.el olup olmadığını bilmiyorum ama monitör güzel.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #7 Baktığınız MSI'da blacksmearing ve ghosting var. Önermem. IPS panel bakınız.