Hocam MSI da mevcut değil zaten "MSI ek olarak Gigabyte'ta HDR400 desteği var".Gigabyte o kadar indirime girmişken bence alınmalı.
Ayrıca MSI'ın HDR400 avantajını ben kendi sitesinde göremedim? MSI Optix G273QF - All About Gaming | Esports Gaming Monitor | MSI
Ayrıca @Süleyman Yusuf hocam HDR400 performansı hakkında ne düşünüyorsunuz Gigabyte'ın ?Hocam MSI da mevcut değil zaten "MSI ek olarak Gigabyte'ta HDR400 desteği var".
Düşük bütçede herhangi bir monitörün HDR performansı iyi değil. Sertifikalı mı ona bakmak lazım.Hocam MSI da mevcut değil zaten "MSI ek olarak Gigabyte'ta HDR400 desteği var".
Ayrıca @Süleyman Yusuf hocam HDR400 performansı hakkında ne düşünüyorsunuz Gigabyte'ın ?
Düşük bütçede herhangi bir monitörün HDR performansı iyi değil. Sertifikalı mı ona bakmak lazım.
Nasıl öğrenebiliriz sertifikalı olup olmadığını ? 1 ms GTG için tavsiyeniz nedir peki aşırı fark oluşturur mu sizce ?Düşük bütçede herhangi bir monitörün HDR performansı iyi değil. Sertifikalı mı ona bakmak lazım.
Eki Görüntüle 1372959G27Q Gaming Monitor Key Features | Monitors - GIGABYTE Turkey
Features 8-bit IPS-Grade Display, 92% DCI-P3 / 120% sRGB QHD, 144Hz with 1ms Response Time & HDR400 GIGABYTE Classic Tactical Features GIGABYTE Auto-Update AMD FreeSync Premium ...www.gigabyte.com
1ms GTG değilmiş. Belki o almama sebebi olabilir.
Hocam tavsiyeniz için teşekkürler 2K çözünürlükteki monitörlere bakıyorum.Bence Gigabyte'ı alabilirsin Ama Lenevo G27C-10 Monitör'ünede bakabilirsin 2 yıldır kullaniyorum 165Hz 1Ms 3000-3500 tl gibi fiyati var
Bugün Ankara İtopya şubesine giderek MSI Optix G273qf modelini aldım. İlk aldığımız kutuda ölü piksel testinde kendi tespit ettiğim şekilde ölü piksel çıktı. Tekrardan yenisini getirdiler ve sorunsuz şekilde satın aldım. 2K monitör gerçekten farklı bir deneyim. Çok fazla test imkanı bulamadım fakat IPS panellerde korktuğum ghosting, ışık süzmesi gibi olaylar görmedim. Gerçekten VA paneller kadar hızlı çalışıyor. Alacak arkadaşlar varsa gönül rahatlığıyla alabilirler. Yardımlarınız için teşekkürler.
Hocam bende az önce sipariş verdim. Ürün geldiği zaman ölü piksel testini nasıl yaptınız. Bir tane site buldum ama olur mu olmaz mı bilmiyorum.
Ölü Piksel Test Sayfası
Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktopwww.pikseltesti.com
Bir de ne kadara aldınız ben 4649₺ ye aldım.