HayaletAdam Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 562 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #11 Süleyman Yusuf dedi: TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Dead-pixel check LCD-panels cross-reference for monitors and notebooks lcdtech.info Bu siteleri girip testleri başlattıktan sonra tarayıcınızı tam ekran yapacaksınız. Ölü piksel veya ghosting var mı? Diye kontrol edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim.
Süleyman Yusuf dedi: TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Dead-pixel check LCD-panels cross-reference for monitors and notebooks lcdtech.info Bu siteleri girip testleri başlattıktan sonra tarayıcınızı tam ekran yapacaksınız. Ölü piksel veya ghosting var mı? Diye kontrol edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim.
Mazotçu Megapat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 954 Çözümler 1 Yer Ankara 3 Mayıs 2022 #12 HayaletAdam dedi: Hocam bende az önce sipariş verdim. Ürün geldiği zaman ölü piksel testini nasıl yaptınız. Bir tane site buldum ama olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com Bir de ne kadara aldınız ben 4649₺ ye aldım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı fiyata aldım hocam. Ankara'da şubesinden aldım ben attığınız linkle test yapmıştık.
HayaletAdam dedi: Hocam bende az önce sipariş verdim. Ürün geldiği zaman ölü piksel testini nasıl yaptınız. Bir tane site buldum ama olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com Bir de ne kadara aldınız ben 4649₺ ye aldım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı fiyata aldım hocam. Ankara'da şubesinden aldım ben attığınız linkle test yapmıştık.
HayaletAdam Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 562 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #13 Mazotçu dedi: Bende aynı fiyata aldım hocam. Ankara'da şubesinden aldım ben attığınız linkle test yapmıştık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. İnşallah ölü piksel çıkmaz.
Mazotçu dedi: Bende aynı fiyata aldım hocam. Ankara'da şubesinden aldım ben attığınız linkle test yapmıştık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. İnşallah ölü piksel çıkmaz.
ghostgusto Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #14 Süleyman Yusuf dedi: Düşük bütçede herhangi bir monitörün HDR performansı iyi değil. Sertifikalı mı ona bakmak lazım. G27Q Gaming Monitor Key Features | Monitors - GIGABYTE Turkey Features 8-bit IPS-Grade Display, 92% DCI-P3 / 120% sRGB QHD, 144Hz with 1ms Response Time & HDR400 GIGABYTE Classic Tactical Features GIGABYTE Auto-Update AMD FreeSync Premium ... www.gigabyte.com Eki Görüntüle 1372959 1ms GtG değilmiş. Belki o almama sebebi olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam buna nereden baktınız.
Süleyman Yusuf dedi: Düşük bütçede herhangi bir monitörün HDR performansı iyi değil. Sertifikalı mı ona bakmak lazım. G27Q Gaming Monitor Key Features | Monitors - GIGABYTE Turkey Features 8-bit IPS-Grade Display, 92% DCI-P3 / 120% sRGB QHD, 144Hz with 1ms Response Time & HDR400 GIGABYTE Classic Tactical Features GIGABYTE Auto-Update AMD FreeSync Premium ... www.gigabyte.com Eki Görüntüle 1372959 1ms GtG değilmiş. Belki o almama sebebi olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam buna nereden baktınız.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2023 #15 ghostgusto dedi: Hocam buna nereden baktınız. Genişletmek için tıkla... Tam olarak sorduğunuz nedir bilmiyorum ama kafanızda belirli bir soru işareti varsa yeni bir konu açarak çözüm arayabilirsiniz.
ghostgusto dedi: Hocam buna nereden baktınız. Genişletmek için tıkla... Tam olarak sorduğunuz nedir bilmiyorum ama kafanızda belirli bir soru işareti varsa yeni bir konu açarak çözüm arayabilirsiniz.
ghostgusto Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #16 Süleyman Yusuf dedi: Tam olarak sorduğunuz nedir bilmiyorum ama kafanızda belirli bir soru işareti varsa yeni bir konu açarak çözüm arayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1ms GtG fotografı atmıssınız ya o bilgilere hangi siteden ulastınız.
Süleyman Yusuf dedi: Tam olarak sorduğunuz nedir bilmiyorum ama kafanızda belirli bir soru işareti varsa yeni bir konu açarak çözüm arayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1ms GtG fotografı atmıssınız ya o bilgilere hangi siteden ulastınız.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2023 #17 ghostgusto dedi: 1ms GtG fotografı atmıssınız ya o bilgilere hangi siteden ulastınız. Genişletmek için tıkla... Monitörün kendi sitesinden. Oraya da linki bırakmışım zaten.
ghostgusto dedi: 1ms GtG fotografı atmıssınız ya o bilgilere hangi siteden ulastınız. Genişletmek için tıkla... Monitörün kendi sitesinden. Oraya da linki bırakmışım zaten.