Daha keyifli olacağını düşündüğümden Msi MAG272CQR aldım.Hepsiburada'da 800 tl gibi indirim yakaladım.165 Hz gibi değerlere ulaşmıyor ise bilgisayarınız, gerekli değildir. Bu forumda kullanan var mı bilmiyorum ama bence kesinlikle iyidir. Öte yandan 24 veyahut 27 tercihi sizin deneyiminize kalmış.
En kötü ihtimalle ileriye yönelik mantıklı. Ama dediğim gibi o kadar FPS alınmıyorsa gerçekten anlamsız. Hayırlı olsun.Daha keyifli olacağını düşündüğümden Msi MAG272CQR aldım.Hepsiburada'da 800 tl gibi indirim yakaladım.
Aynen ilerisi için düşündüm bende.Csgo'da 260-270 fps Pubg'de 120-140 fps alıyorum.Farkını görürüm muhtemelen.Ve şu an 60hz monitör'de oynuyorumEn kötü ihtimalle ileriye yönelik mantıklı. Ama dediğim gibi o kadar FPS alınmıyorsa gerçekten anlamsız. Hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.