MSI Optix G27C4 vs LG 27GL650F-B

Bütçe
2500 - 3000

kaanh

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar,

Konu başlığında da bahsettiğim üzere iki monitör arasında kaldım. Bunlardan hangisi alınabilir?

LG'de NVIDIA G-SYNC gibi özellikler var. 90 derece pivot olsun yükselme alçalma var.
MSI'da bunlar bulunmuyor ama bunun yerine monitör kolu kullanmayı düşünüyorum.
MSI'da kararsızlığım ise Curved hiç kullanmadım nasıl olduğunu bilmiyorum. TN panel renkleri ve 250 nit ışık parlaklığı kötü mü olur bilmiyorum.

Hem oyun hem de günlük (iş, film, internet) zamanlar için kullanacağım. Oyun olarak da aslında genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum.
NVIDIA marka bir ekran kartı kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kavisli iyidir oyunun içine alır sizi
Lakin 27 inç fps oyunları için büyük 24 daha iyi diye biliyorum
Döndük en başa :)
Ben ilk 24" standart bir dell monitör bakmakla başladım. Daha sonra arkadaş LG olan monitörü önerdi büyük iyi olur derken buraya geldim. :)
Ne yapsam bende şaşırdım şu an :D

Döndük en başa :)
Ben ilk 24" standart bir dell monitör bakmakla başladım. Daha sonra arkadaş LG olan monitörü önerdi büyük iyi olur derken buraya geldim. :)
Ne yapsam bende şaşırdım şu an :D
Rekabetçi oyunlar için 24 inç daha iyi son karar tabi sizin 27 de olabilir tabi ki bu benim deneyimim sadece

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı