Bozuklamba Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #11 emircan.. dedi: Ghosting varmı? Genişletmek için tıkla... Hocam, ghosting konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Genellikle oynadığım oyunlar Dota, valorant. En yakın zamanda da RDR2 ve cyberpunk'ı bitirdim. Sorun yoktu
emircan.. dedi: Ghosting varmı? Genişletmek için tıkla... Hocam, ghosting konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Genellikle oynadığım oyunlar Dota, valorant. En yakın zamanda da RDR2 ve cyberpunk'ı bitirdim. Sorun yoktu
E emircan.. Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 46 1 Nisan 2021 #12 Teşekkürler MSI MAG272C aldım memnunum
Bozuklamba Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #13 emircan.. dedi: Teşekkürler MSI MAG272C aldım memnunum Genişletmek için tıkla... Aramıza hoşgeldin
EndlessNight Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 6 Haziran 2021 #14 Bozuklamba dedi: Aramıza hoş geldin Genişletmek için tıkla... Hocam hala memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorumda.
Bozuklamba dedi: Aramıza hoş geldin Genişletmek için tıkla... Hocam hala memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorumda.