MSI Optix G27C7 alınır mı?

Şöyle oldu mu emin olamadım ama...

Şu yapılan test ekranlarından siyah ekran, tam ekran yapınca... Benim yansımam da var ortaları dikkate almayın
Şimdi bir şey soracağım. GTX 1**** ekran kartı serisi için alınabilir mi ?

Karanlık ortamda yapmanız lazım ışık açıkken bir anlamı kalmıyor.
Ha evet ya acemiliğime geldi onu unuttum pardon, şöyle yapayım, bu da telefonla çekim gerçi, biraz açıyor rengi ama... Bir şey ifade eder mi bilemedim, şu alttan üstten 4'er nokta oluyor galiba ışık sızması muhabbeti mi oluyordu..

Şimdi bir şey soracağım. GTX 1**** ekran kartı serisi için alınabilir mi ?
1080p olduğu için oyununa da bağlı olarak 1060 ve sonrası için olur tabi.

bu da telefonla çekim gerçi, biraz açıyor rengi ama... Bir şey ifade eder mi bilemedim,
Bu telefonun böyle abartması daha çok kolay anlaşılmaya yardım ediyor, çekimde sorun yok yani. Monitörde olan ışık sızması da kabul edilebilir sanırım.

1050 Ti var da sıkıntı olur mu? 1080p oynamak gibi derdim yok, sadece kaliteli oynamak istiyorum 1080p yi %5 açarım.

Son düzenleme:
Bu telefonun böyle abartması daha çok kolay anlaşılmaya yardım ediyor, çekimde sorun yok yani. Monitörde olan ışık sızması da kabul edilebilir sanırım.
Valla ben çok anlamıyorum bu ışık sızması olayından, fiyat-performans olarak başka monitör alamadım, acayip işime geldi bu özelliklerde Oyunda da bi sıkıntı yaşamıyorum, işimi görüyor fazlasıyla

1050 Ti var da sıkıntı olur mu? 1080p oynamak gibi derdim yok, sadece kaliteli oynamak istiyorum 1080p yi %5 açarım.

Yani, oyununa bağlı olarak değişir tabi. Kaliteli oynamaktan kastın büyük ekranda oynamak ise evet sıkıntısız oynarsın da, çözünürlüğü 1080'den düşürürsen zaten monitör büyük, iyice piksel piksel görünür.

Hmm, sence kaldırabilirmi 1050 ti ı ? CSGO,GTA 5,FİFA,PES gibi oyunlar ha indirebilirsem RDR2. Bu oyunları 1080p de açarmıyım sen ce? Yoksa 23,5 ya da 24 inç mi bakayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…