MSI Optix G32C4 alınır mı?

Egehan09

Femtopat
Daha fazla  
Simülasyon oyunları oynuyorum sadece ancak fiyat açısından kararsız kaldım. Uygun mu sizce bu monitörün fiyatı yoksa 31.5 daha uyguna bulabilir miyim? İtopya durduk yerde zam yapıp durduk yerde son ürünler diye indirim yapabiliyor, sizce daha da düşme ihtimali var mı fiyatının?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım kullanıyor, gayet memnun olduğunu söyledi Optix serisinden. O 75Hz olan versiyonunu kullanıyor. 1000 TL'ye almıştı indirimde iken.
Bende de optix 241 cv var da şuankini kardeşime vericem kendim 31.5 kullanıcam fiyat çok yüksek mi sence yoksa ilerde indirim olabilir mi böyle bir monitöre ?

Bende de optix 241 cv var da şuankini kardeşime vericem kendim 31.5 kullanıcam fiyat çok yüksek mi sence yoksa ilerde indirim olabilir mi böyle bir monitöre ?
Biz 1700 civarından düştüğünde almıştım HepsiBurada'dan. Açıkcası bu aralar itopya'nın indirim yapacağını hiç sanmıyorum.

Simülasyon oyunları oynuyorum sadece ancak fiyat açısından kararsız kaldım. Uygun mu sizce bu monitörün fiyatı yoksa 31.5 daha uyguna bulabilir miyim? İtopya durduk yerde zam yapıp durduk yerde son ürünler diye indirim yapabiliyor, sizce daha da düşme ihtimali var mı fiyatının?

Az daha koyup 2K almanı öneririm

Sırf video izlemek için bile olsa alırdım 31.5 " olunca pikselleri sayar konuma gelebilirsin.
Şu an bayağı yakından 24 inç kullanıyorum ancak 31.5 e geçince daha uzaktan oynayacağım o yüzden pikseller çok gözüme takılmıyor gibi , olmadı beğenmezsem senin dediğin gibi çıkarsa iade ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı