TalhaT Hectopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 123 4 Kasım 2021 #1 Aşağıdaki monitörler arasında görüntü kalitesi olarak bir fark var mı? VA panel 2K ve Hz değeri iyi olan monitör arayışındayım, bunlardan daha iyi göremedim. Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Aşağıdaki monitörler arasında görüntü kalitesi olarak bir fark var mı? VA panel 2K ve Hz değeri iyi olan monitör arayışındayım, bunlardan daha iyi göremedim. Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #2 LG UltraGear 27GP83B Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İncelemesini de sundum.
LG UltraGear 27GP83B Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İncelemesini de sundum.