MSI Optix G32CQ4 köşelerde siyahlık

XperiaTR

Kilopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Merhaba MSI optix g32cq4 marka 32 inç monitör aldım ancak monitörün sağ ve sol alt kısımda en köşelerde bu şekilde bir siyahlık var bu bir üretim hatası mı? 1500r kavisli monitörde bu tür bir durum mu var yoksa bu olay tam olarak nedir anlayan varsa yardımcı olabilir mi?

Fotoğraflarda kırmızı daire içine aldığım ve ok ile gösterdiğim yeri incelediğinizde bir siyah karartının ekrana taştığını görebilirsiniz.

Üründen iki adet aldım ikisid yeni ikisininde hem sağ hem solunda aynı yerden darbe alması ve aynı sorunun olması çok düşük bir ihtimal gibi geliyor böyle bir şey başına gelen var mı değişim talep etsem yenilerinde aynısı olur mu acaba

Darbe mi almış? :D İkisinde de aynı yer olan bir şey sizce de üretimle alakalı değil midir? Birleştirme ile alakalı panel yüzeyi ve iç panel arasındaki boşluğun siyahlığı. Hiçbir üretici böyle bir açıdan izleyeceğinizi düşünmemiş olmalı. Önden bakınca görünmüyordur diye tahmin ediyorum.

Darbe mi almış? :D İkisinde de aynı yer olan bir şey sizce de üretimle alakalı değil midir? Birleştirme ile alakalı panel yüzeyi ve iç panel arasındaki boşluğun siyahlığı. Hiçbir üretici böyle bir açıdan izleyeceğinizi düşünmemiş olmalı. Önden bakınca görünmüyordur diye tahmin ediyorum.
Bir hata yok mu yani ortada? 32 inç / 27 İnç farklı marka , msı marka kavisli monitörü olan arkadaslarıma sorduğumda onlarda böyle bir siyahlık yok takıntılı bir insanım şansıma beni buldu. Her monitörde bu durum mevcut mu yoksa bu 1500r olduğu için mi?

Benimkinde boydan boya var aynısı. Takıntılı olduğunuzu AIDA64 testinden anladım. O yüzden ateşinizi söndürecek bir şey söyleyemiyorum. Bir sorun olmadığını bilin yeter.

Benimkinde boydan boya var aynısı. Takıntılı olduğunuzu AIDA64 testinden anladım. O yüzden ateşinizi söndürecek bir şey söyleyemiyorum. Bir sorun olmadığını bilin yeter.
Anladım bir sorun yok o halde tamamdır :) teşekkür ederim iade etmem veya değişimin yapmamın bir anlamı yok o halde sizin monitör marka model nedir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı