Alchemilla
Hectopat
- Monitör
- MSI Optix G32CQ4
Merhaba, MSI Optix G32CQ4 var 4500 TL'ye. Monitör, garanti süresi 2 ay yazıyor doğru mu dur sizce? Bir de önerir misiniz?
Peki, Monitörü önerir misin ?2 yıl bence o satıcıya sorun.
2018'de MSI MPG27CQ aldım bir kaç ay sonra ölü pikseller oluştuMerhaba, MSI Optix G32CQ4 var 4500 TL'ye. Monitör, garanti süresi 2 ay yazıyor doğru mu dur sizce? Bir de önerir misiniz?
İlk başta yoktu yani, sonradan oluşmasına dış bir etken söz konusu mu ? Yoksa, Monitör kendi sorunu mu ?2018'de MSI MPG27CQ aldım bir kaç ay sonra ölü pikseller oluştu
Dış etkenlik bir şey yok. Aldım düzgün kullanıyordum bi sabah açtığımda ölü piksel olduğunu fark ettim. Bir kaç gün sonra bir tane daha oluştu. Şuan 3 adet var. Her oyunda rahatsız etmiyor ama açık tonlu görüntülerde direkt göze batıyorİlk başta yoktu yani, sonradan oluşmasına dış bir etken söz konusu mu ? Yoksa, Monitör kendi sorunu mu ?
Dış etkenlik bir şey yok. Aldım düzgün kullanıyordum bir sabah açtığımda ölü piksel olduğunu fark ettim. Birkaç gün sonra bir tane daha oluştu. Şu an 3 adet var. Her oyunda rahatsız etmiyor ama açık tonlu görüntülerde direkt göze batıyor
Monitör ihtiyacım vardı piyasa değeri o zamanlar 4000 TL idi 2700'e hepsiburadadan aldım. Garantiye göndersem 20 günden fazla sürecekti. Eğer hala iade süresi içinde olsaydı iade eder farklı bir monitör alırdım. Ve evet tabi ki sorun teşkil ediyor sürekli gözüme batıyorlar.Merhaba, ürünü neden değişim için göndermediniz acaba sizin için sorun teşkil etmediği için mi? Sadece merakımdan soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.