MSI Optix MAG 241cv yeni monitörümde clouding mi var?

MuratBozkurt

Picopat
Daha fazla  
Monitörüm 1 aylık daha ve aldığım ilk günden beri böyle. Gündüzleri hemen hemen hiç fark etmediğim ve yeni denemek istediğim onlarca oyun olduğu için böyle de kullanırım ne olacak dedim. Monitörü indirimde de aldığım için değiştirmedim de 1800TL'ye almıştım ama tabii şimdi dolar düştüğü için pek de ucuza almış sayılmıyorum bu da benim talihsizliğim. Monitörüm karanlıkta görüldüğü gibi sayamadığım kadar da takılmış pixel var. Garanti değiştirir mi?
İşte görselleri :(

Dosya Ekleri

• IMG_0634.JPG
    IMG_0634.JPG
    142,1 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_0636.JPG
    IMG_0636.JPG
    111,2 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Clouding değil hocam, ışık sızması (backlight bleeding) denir bu duruma. Her IPS ve VA monitörde az ya da çok olur, şans işidir.

Sizin monitörünüzde de var biraz, aşırı derecede değil. Telefonla baktığınızda olduğundan çok daha fazla görünür. Normal kullanımda rahatsız etmiyorsa sorun yoktur, ışık sızmasında ölçü budur. Bunu iade edip yenisini alsanız daha kötü ışık sızması olan bir monitör gelmesi de mümkün.

curved monitörlerin hepsinde bu sorun varmış diye duydum
Evet haklısınız hiç rahatsız etmiyor beni fakat birkaç ölü pixeli var ölü pixelleri artmaya başlayınca garantiye yollarım sanırım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı