MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

Arkadaşlar bu monitörü alanlar MSI in hediyesi AC Odyseyy almayı UNUTMAYIN!

Ben oyunu kütüphaneye ekledim bakın 20 gün sonra bitecek kampanya monitör alan kişiler oyunu istesin MSI'DAN!

Nasıl talepte bulunacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben oyunu kütüphaneye ekledim bakın 20 gün sonra bitecek kampanya monitör alan kişiler oyunu istesin MSI'DAN!
Aynen öyle ben de koltuk kampanyasından yararlanamayınca Odyssey kampanyasına katıldım. 29 Kasım günü başvurdum bu sabah oyun kodu mail ile geldi.

Evet aynen böyle yazılar net değil, bu sorunu yaşayan çok kişi var redditte. Sorun da değil VA panellerin neredeyse hepsinde var deniyor. Olayın zoomlanmış hali şu linkteki fotoda belli oluyor.

WTFMonitor.jpg

Daha önce keskin yazıya alışık olmayan daha önce de böyle kullananların dikkatini çekmiyor rahatsız etmiyor galiba ama ben 10 senedir aynı monitörü kullanıyordum ve bu olaydan HDMI yönüyle haberdardım. Benim TV'de ve arkadaşın HDMI monitöründe bu keskin olmamayı biliyordum ama bu şekilde başıma gelince biraz rahatsız olmadım değil. Alışılıyor deniyor ama bilemiyorum...

Ben de sistemin montajını yaptım monitörümü taktım. Kutu içeriği tamdı ve açılmamış olduğuna eminim. Tüm güvenlik bantları,jelatinler üzerindeydi. Ölü piksel testini yaptım herhangi bir ölü piksel yok.

Evet bahsettiğim olay tam da bu neyse ki birileri değinmiş bu konuya
Aynen öyle ben de koltuk kampanyasından yararlanamayınca Odyssey kampanyasına katıldım. 29 Kasım günü başvurdum bu sabah oyun kodu mail ile geldi.
Bu monitöre sahip olduğunuza emin misiniz?

Hocam tam olarak nasıl istiyoruz oyunu, fatura mi göndermemiz gerekiyor.

Evet bahsettiğim olay tam da bu neyse ki birileri değinmiş bu konuya
Ne yaptınız iade mi ettiniz siz ?

Bunun sebebi de şuymuş:

Yumuşatma için uzun ve kısa olmak üzere ikiye ayrılmış ve bunlar ayrı ayrı aydınlatılabiliyormuş.

VA panel:

Diğer paneller:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…