Efsane cuma indirimiyle aldığım monitörü ölü piksel cıkması sonucu dün aras kargo ile iade için gönderdim. Şimdilik herhangi bir geri dönüş yok ama kafama takılan bir konu var. Ürünü teslim alanlar bir bakabilirler mi? Kutu ortadan koli bandı ile tutturulmuş yan tarafları tam olarak oturmamıştı. Sizde de bu şekilde mi acaba?
Daha pek inceleme fırsatım olmadı ama dediğiniz gibi yakından bakınca ucuz bir monitör görüntüsü veriyor. Display port kablosu ile de görüntü alamadım. Yarın uzun uzun inceleyip izlenimlerimi aktaracağım.
İade edeceğim demişsiniz fakat kullanılmış ürünü Hepsi burada iade alıyor mu ?
Hocam kullanılmamış ürünü neden iade edeyim zaten iadenin amacı ürünü kullanıp memnun kalmamak. Diş fırçası gibi kişisel kullanım aletlerinde geçerli o dediğiniz.
Sirf bu monitor sebebiyle foruma uye oldum. Ben de siparis ettim Black Friday kapsaminda. Gelmesini bekliyorum. Kargo durumu 28/11/2018 de verilecek demesine ragmen hala verilmemis gozukuyor. Uzayacak sanirim.
Bu pixel/bulaniklik meselesi benim de midemi bulandirdi. Monitor geldiginde detayli bir cevap ve foto atacagim buradan.
Sirf bu monitor sebebiyle foruma uye oldum. Ben de siparis ettim Black Friday kapsaminda. Gelmesini bekliyorum. Kargo durumu 28/11/2018 de verilecek demesine ragmen hala verilmemis gozukuyor. Uzayacak sanirim.
Bu pixel/bulaniklik meselesi benim de midemi bulandirdi. Monitor geldiginde detayli bir cevap ve foto atacagim buradan.