MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

Beyler bahsettiğiniz çözünürlük problemi nasıl bişey? Bugün bi arkadaşım geldi o inceledi oda çok beğendi monitörü.

Arkadaşlar monitörün ayarlarını vs ne yaptınız en iyi görüntü için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler bahsettiğiniz çözünürlük problemi nasıl bişey? Bugün bi arkadaşım geldi o inceledi oda çok beğendi monitörü.
1-2 sayfa önce bir arkadaş paylaşmıştı. Piksel piksel görüyor. Yani o keskinliği alamıyor. Tamamen şans işi sanırım.
Arkadaşlar monitörün ayarlarını vs ne yaptınız en iyi görüntü için
Gelse bakacağız da yok ki ortalarda

O piksel ayrılığı benim monitörde de var yakindan bakınca. Bu problemi yaşamayan bir arkadaş yakindan çekebilir mi resmini?

Efsane cuma indirimiyle aldığım monitörü ölü piksel cıkması sonucu dün aras kargo ile iade için gönderdim. Şimdilik herhangi bir geri dönüş yok ama kafama takılan bir konu var. Ürünü teslim alanlar bir bakabilirler mi? Kutu ortadan koli bandı ile tutturulmuş yan tarafları tam olarak oturmamıştı. Sizde de bu şekilde mi acaba?

Hocam bendekinde ortada MSI bandi vardi yan taraflarında da bant yoktu.

Hocam kullanılmamış ürünü neden iade edeyim zaten iadenin amacı ürünü kullanıp memnun kalmamak. Diş fırçası gibi kişisel kullanım aletlerinde geçerli o dediğiniz.

Saat akşam 9 olmasına rağmen hala kargoya verilmedi arkadaşlar galiba kargo süresi uzayacak
Merhaba,

Sirf bu monitor sebebiyle foruma uye oldum. Ben de siparis ettim Black Friday kapsaminda. Gelmesini bekliyorum. Kargo durumu 28/11/2018 de verilecek demesine ragmen hala verilmemis gozukuyor. Uzayacak sanirim.

Bu pixel/bulaniklik meselesi benim de midemi bulandirdi. Monitor geldiginde detayli bir cevap ve foto atacagim buradan.

Başka bir monitörün varsa yanına koy öyle karşılaştır. Daha iyi anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…