O OkanSntrk Kilopat Katılım 12 Ekim 2013 Mesajlar 115 26 Aralık 2018 #1 3 gün önce başlıkta belirttiğim monitörü aldım fakat DP ile görüntü alamıyorum. Ekran kartım şu an için GTX760. Ekran kartında ki DP plastiğini bile yeni çıkardım. HDMI ile sorunsuz sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
3 gün önce başlıkta belirttiğim monitörü aldım fakat DP ile görüntü alamıyorum. Ekran kartım şu an için GTX760. Ekran kartında ki DP plastiğini bile yeni çıkardım. HDMI ile sorunsuz sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 26 Aralık 2018 #2 Arkadaş tuşa basınca açılan menüden input sekmesi altından DisplayPort seçili olduğundan emin ol kabloyu taktığında.
Arkadaş tuşa basınca açılan menüden input sekmesi altından DisplayPort seçili olduğundan emin ol kabloyu taktığında.
O OkanSntrk Kilopat Katılım 12 Ekim 2013 Mesajlar 115 26 Aralık 2018 #3 FrontPage. dedi: Arkadaş tuşa basınca açılan menüden input sekmesi altından DisplayPort seçili olduğundan emin ol kabloyu taktığında. Genişletmek için tıkla... Seciyorum ekran kararıyor sonra HDMI'a geciyor.
FrontPage. dedi: Arkadaş tuşa basınca açılan menüden input sekmesi altından DisplayPort seçili olduğundan emin ol kabloyu taktığında. Genişletmek için tıkla... Seciyorum ekran kararıyor sonra HDMI'a geciyor.
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 26 Aralık 2018 #4 Başka kablo denedin mi veya diüer display port giriş ine bak.
O OkanSntrk Kilopat Katılım 12 Ekim 2013 Mesajlar 115 26 Aralık 2018 #5 FrontPage. dedi: Başka kablo denedin mi veya diüer display port giriş ine bak. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm monitör yeni diye pek zorlamamıştım fakat iyice sokmak gerekiyormuş kabloyu teşekkürler yardımın için.
FrontPage. dedi: Başka kablo denedin mi veya diüer display port giriş ine bak. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm monitör yeni diye pek zorlamamıştım fakat iyice sokmak gerekiyormuş kabloyu teşekkürler yardımın için.