MSI Optix MAG241C ekranında çizgi var

emre_t

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, az önce ekranımda bir çizgi oluştuğunu fark ettim. Çift monitörüm var ve bu çizgi asıl monitör olarak kullandığım (MSI Optix MAG241C 144 Hz) monitörde oluştu. İşin garip yanı, "prt scr" tuşu ile ekran görüntüsü aldığımda bile bu çizgi gözüküyor, yani monitörle ilgili olduğunu sanmıyorum. Ekran kartım ise GTX 1050. Birkaç ay önce yine bu çizgiden oluşmuştu diye hatırlıyorum fakat donanım değiştirdikten sonra gitmişti. Oyunlarda vs. herhangi bir performans kaybım yok, yani ekran kartıyla ilgili mi onu da bilmiyorum. Çektiğim ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Bu neyle ilgili, bilgisayar için zararlı mı hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler.

Screenshot_2.png

Güncelleme: Bilgisayarı yeniden başlatınca gidiyor, fakat zaman içinde bu çizgi tekrar çıkıyor. Windows'um orijinal değil, bununla bir ilgisi olabilir mi? Çünkü şu an bilgisayarımı yeniden başlattım, "Window'su Etkinleştir" yazısı olmadığı zaman bu çizgi de olmuyor.

Microsoft sizi kışkırtmak için yapıyor olabilir :D (!)
Windows'u etkinleştirerek çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

Steam'den kaynaklı diye biliyorum kapatmayı dener misiniz?
Az önce bilgisayarımı yeniden başlattığım için o çizgiden yok. Steam mağazında gezerken fark etmiştim ben de, haklı olabilirsiniz. Şu an Steam arka planda açık fakat ekranda o çizgiden çıkmadı. Eğer o çizgiyi bir daha görürsem Steam'i kapatmayı deneyeceğim.
Microsoft sizi kışkırtmak için yapıyor olabilir :D (!)
Windows'u etkinleştirerek çözebilirsiniz diye düşünüyorum.
Bilgisayarımın donanımlarında vs. bir sıkıntı olmadığı sürece istediği kadar kışkırtma yapabilir 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı