Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. Sistemim tamam, yarın alacağım. Bu iki monitör arasında kaldım. Kullanan ya da tavsiyelerde bulunan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Bütçe maksimum 1850.
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
AOC hakkında çok olumlu yorumlar okudum ama o fiyat bandına çıkmış iken yukardaki arkadaşın atmış olduğu monitör daha sağlıklı olur. 1080P devri yavaş yavaş kapanıyor sanki.
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
AOC hakkında çok olumlu yorumlar okudum ama o fiyat bandına çıkmış iken yukardaki arkadaşın atmış olduğu monitör daha sağlıklı olur. 1080P devri yavaş yavaş kapanıyor sanki.
Var bir o kadar da ben olumlu yazı okudum AOC F/P konusunda. Bir o kadar da olumsuz(ölü piksel çıkma durumu) yüzdenin üstünde maalesef, işte o yüzden MSI ile aralarında kaldım.
Sonuç Olarak aşağıdaki monitörü aldım ve 4 ay oldu kullanmaktan aşırı memnunum kesinlikle tavsiye ederim.https://www.samsung.com/tr/business-monitors/c24fg73/