AOC hiç sağlam değil kafeye 100'den fazla 2-3 çeşit aldık bilmiyorum sevemedim.
MSI 2 ci kafeye aldık güzel üst modelleri 2 bin TL falan o civarlarda 3 ay önce 20 tane aldık.
ViewSonic arkaşalara 2 tane aldım memnunlar ama masaya koyduğumuz bacak kısa.
Ama AOC IPS fena durmuyorda insan güvenemiyor 32 Inc bile almıştık o zaman 1 sene falan oluyor oda.
Viewsonic 23.6" VX2458-C-MHD 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP Kavisli VA FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VX2458-C-MHD ITOPYA'da.
www.itopya.com
fiyat olarak uygun ama IPS monitör istiyorum ila diyorsan AOC alabilirsin ama bütceye göre viesonic VA bu da olur yani bütcene göre davran
ViewSonic c-mhd 144hz modelini kullanıyorum. VA panel oldugu için oyunlarda IPS panel kadar hantal olmadığını düşünüyorum. Görüntü kalitesi fiyatına göre güzel, hoparlörü de yüksek ses vermesede net ve temiz bir ses alıyorum. Monitör ayarlar kısmında Freesync özelliği ile 1ms modu aynı anda kullanılamıyor tek kötü yanı bu diyebilirim. Ben gelenelde Freesync özelliğini kapatıp 1ms modunu açıyorum, oyunlarda yırtılma yaşamadım. Bunun haricinde 1ms modunu aktif ettiğiniz taktirde monitörün parlaklığını bir tık düşürüyor. Bütçeniz varsa daha üst modellere yönelebilirsiniz.