Bu monitörü daha önce deneyimleyen oldu mu ve sizce nasıl 2 gündür araştırıyorum ve herkesin ağzından sürekli bir şey çıkıyor ve bu da monitör seçmemi zorlaştırıyor.
En ucuz LG 27GN600-B 27" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GN600-B 27" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz LG 27GN600-B 27" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GN600-B 27" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
LG bu klasmanda ürün üreten biri değil aslında onu demek istedim MSI, AOC, ASUS gibi markalar varken LG yöneliceğim şey olmaz büyük ihtimalle bunu demek istemiştim.
LG bu klasmanda ürün üreten biri değil aslında onu demek istedim MSI, AOC, ASUS gibi markalar varken LG yöneliceğim şey olmaz büyük ihtimalle bunu demek istemiştim.
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!