mertkoray Megapat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #11 tarikcehiz dedi: TUF serisinde genel olarak ışık sızması var rahatsız edici seviyesinde mi bilgim yok, FPS oyuncusu iseniz bu monitöre bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz modelin IPS panellisi var mı hocam. Benim attığım 144Hz başka göremedim.
tarikcehiz dedi: TUF serisinde genel olarak ışık sızması var rahatsız edici seviyesinde mi bilgim yok, FPS oyuncusu iseniz bu monitöre bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz modelin IPS panellisi var mı hocam. Benim attığım 144Hz başka göremedim.
T tarikcehiz Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 15 Ocak 2023 #12 mertkoray dedi: Önerdiğiniz modelin IPS panellisi var mı hocam. Benim attığım 144Hz başka göremedim. Genişletmek için tıkla... TN panel, günlük kullanım dışında FPS oyuncusu iseniz attığım model işinizi görür.
mertkoray dedi: Önerdiğiniz modelin IPS panellisi var mı hocam. Benim attığım 144Hz başka göremedim. Genişletmek için tıkla... TN panel, günlük kullanım dışında FPS oyuncusu iseniz attığım model işinizi görür.