Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 556 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #21 CALLIST0 dedi: Hocam herhangi bir sorun çıktı mı? Ölü piksel, Ghosting gibi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbir sorun çıkmadı eğer vatandan alacaksanız zaten orada açıp kontrol ediyorlar kendinizde ölü piksel testi yapılmasını isteyebilirsiniz
CALLIST0 dedi: Hocam herhangi bir sorun çıktı mı? Ölü piksel, Ghosting gibi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbir sorun çıkmadı eğer vatandan alacaksanız zaten orada açıp kontrol ediyorlar kendinizde ölü piksel testi yapılmasını isteyebilirsiniz
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.744 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #22 Mustafa_06 dedi: Yok hocam hiçbir sorun çıkmadı eğer vatandan alacaksanız zaten orada açıp kontrol ediyorlar kendinizde ölü piksel testi yapılmasını isteyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun. Peki içinde DP mi HDMİ kablosu mu çıkıyor?
Mustafa_06 dedi: Yok hocam hiçbir sorun çıkmadı eğer vatandan alacaksanız zaten orada açıp kontrol ediyorlar kendinizde ölü piksel testi yapılmasını isteyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun. Peki içinde DP mi HDMİ kablosu mu çıkıyor?
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 556 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #23 CALLIST0 dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Peki içinde DP mi HDMI kablosu mu çıkıyor? Genişletmek için tıkla... DP kablosu çıkıyor 165 Hz alabilirsiniz DP kablosuyla
CALLIST0 dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Peki içinde DP mi HDMI kablosu mu çıkıyor? Genişletmek için tıkla... DP kablosu çıkıyor 165 Hz alabilirsiniz DP kablosuyla
White_50 Centipat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #24 Mustafa_06 dedi: DP kablosu çıkıyor 165 Hz alabilirsiniz DP kablosuyla Genişletmek için tıkla... 170 olmuyor mu hocam
Mustafa_06 dedi: DP kablosu çıkıyor 165 Hz alabilirsiniz DP kablosuyla Genişletmek için tıkla... 170 olmuyor mu hocam
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 556 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #25 White_50 dedi: 170 olmuyor mu hocam Genişletmek için tıkla... Ben 170'i bulamadım siz bulabilirseniz buraya yazar mısınız çünkü bende çok aradım
White_50 dedi: 170 olmuyor mu hocam Genişletmek için tıkla... Ben 170'i bulamadım siz bulabilirseniz buraya yazar mısınız çünkü bende çok aradım
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #26 Mustafa_06 dedi: Ben 170'i bulamadım siz bulabilirseniz buraya yazar mısınız çünkü bende çok aradım Genişletmek için tıkla... 170 için monitörün OSD menüsünden OC yapman gerek. Yani bu özellik monitörün menüsünden açılıyor.
Mustafa_06 dedi: Ben 170'i bulamadım siz bulabilirseniz buraya yazar mısınız çünkü bende çok aradım Genişletmek için tıkla... 170 için monitörün OSD menüsünden OC yapman gerek. Yani bu özellik monitörün menüsünden açılıyor.
mertkoray Megapat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #27 Mustafa_06 dedi: Yok hocam hiçbir sorun çıkmadı eğer vatandan alacaksanız zaten orada açıp kontrol ediyorlar kendinizde ölü piksel testi yapılmasını isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Test edilen cihazda ölü piksel çıkarsa başka cihaz açıp onu mu deniyorlar.
Mustafa_06 dedi: Yok hocam hiçbir sorun çıkmadı eğer vatandan alacaksanız zaten orada açıp kontrol ediyorlar kendinizde ölü piksel testi yapılmasını isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Test edilen cihazda ölü piksel çıkarsa başka cihaz açıp onu mu deniyorlar.
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 556 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #28 mertkoray dedi: Test edilen cihazda ölü piksel çıkarsa başka cihaz açıp onu mu deniyorlar. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam
mertkoray dedi: Test edilen cihazda ölü piksel çıkarsa başka cihaz açıp onu mu deniyorlar. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam