MSI Optix MAG24C/MAG27C vs. Alienware AW2518HF

AdLitteramNihil

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, kendime uzun süredir yeni bir monitör aramaktayım. Bu 'black friday' indiriminden de yararlanmaya niyetliyim. RX 580 ekran kartı kullanmaktayım ve CS:GO ile PUBG dışında oyun oynamıyorum. Üç tane modelin arasında kaldım, tercih yapmam konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Alienware AW2518HF Bağlantı
MSI Optix MAG24C Bağlantı
MSI Optix MAG27C Bağlantı

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Zaten o kart asla 240 FPS veremez, vereceği tek oyun CSGO olur. VA panel varken TN panel alınmaz ayrıca. Samsung LC24FG73 öneririm.

Zaten o kart asla 240 FPS veremez, vereceği tek oyun CSGO olur. VA panel varken TN panel alınmaz ayrıca. Samsung LC24FG73 öneririm.
Evet bu Samsung monitör gerçekten de iyi. Lakin 240Hz'den kolay kolay vazgeçmeyi düşünmüyorum. Belirttiğim gibi zaten tek oynadığım oyun CS: GO. Oynadığım oyunları değiştiren bir insan değilim ve sadece kompetitif oyunlarda elde edeğim performansa bakıyorum. Bir de 600 liralık bir indirim olması beni o 240Hz'lik monitöre yöneltiyor. İlerleyen zamanlarda da fiyatlardaki düşüş ile birlikte Vega 64'e geçmeyi planlıyorum.

https://www.amazon.com.tr/gp/produc...7a-5fa2-b847-2231fc0e1b09&pf_rd_i=15290785031

Hocam bu indirim kaçmaz @Oreki hocamıza danışarak az önce sipariş verdim fiyatı çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…