MSI Optix MAG24C nasıldır?

Ben bugun almaliyim cunku bekleme sansim yok pek. Monitor calismiyor. 2800-2900 oluyor surekli hepsiburada da dell olan ama tn panel ve curved degil. Msi curved ama gsync yok ve va panel. Zor is valla secmek
Dell S2716DG monitörde çoğu kullanıcı renk bozulmasından dolayı geri iade talep etmiş.Özellikle yabancı forumlara ve Reddit'e bakın.

Dell S2716DG monitörde çoğu kullanıcı renk bozulmasından dolayı geri iade talep etmiş.Özellikle yabancı forumlara ve Reddit'e bakın.

Mag27cq daha mi alinir bi monitor? Bugun bitsin bu is istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Zgrrs @yarkan88 BlackFriday den umutluyum. Bu kadar az kalmışken bence çok az sabredip görmeliyiz fiyatları. Zaten bizim mağazalarda da en kötü amazon fiyatına düşer o monitör. Geçen sene inanılmaz fiyatlara inanılmaz şeyler aldık. Sonra vah tüh demek iyi olmaz

Bir şey diyeyim mi; pg279q ve xg2703 i-na-nıl-maz modeller. Sene başı 2800e satılıyordu bi umut 3bin altına düşerse o özelliklerde ömürlük bi model. Özellikle viewsonic tam canavar. Fiyatı gözünüzü korkutmasın dolar karşılığının fazlası gözüküyor fiyatlar ama eğer ultra-sale yani aşırı indirim kategorisine girerse havada kapmamız lazım Bana mag24c cepte gibi geliyor onu her türlü 2600 bandına alabiliriz.
Eğer FPS oynuyorsan 1080p ile 1080 Ti kullanabilirsin aldırma sen 2k diyenlere o da FPS oynuyorsan tabi.
Madem 1080P oynayacaksın o kadar para dökmeye gerek yok 1070Ti fazlasıyla 1080P için yıllarca yeterli bi kart. Azıcık işin içini incele sanada mantıksız gelecek. BF1de drop yiyorum 1080P ve 1080Ti ile. Sebebi oyunun 200FPS sınırının olması. Kart fazlasını istiyor ama oyun izin vermiyor sonuç; FPS dropları ve ekranda sarsılma

Bulunduğu mağazalar iyice azaldı ama. Black friday günü ağzımızı açıp bakadabiliriz.

Mag27cq daha mi alinir bi monitor? Bugun bitsin bu is istiyorum

Kardeşim 2k ve 1080p arasında inan dünya kadar fark var. Yeni farkettim bunu al diye demiyorum ama ekran kartın destekliyorsa almaman da hata olur. İleride tekrar almak isteyeceksin çünkü İstanbul'da oturuyorsan Adeks gibi internet kafelere gidip 2k ve 1080p olarak dene farkı anlarsın. Benden sana tavsiye MSI'ın o modelini kaçırma. 3 küsüre geri dönebilir fiyatı ben de alırken çok tedirgin olmuştum ama şimdi başından kalkamıyorum. Pubg'de 2 dağ ötedeki adamı görüp HS atacağım aklıma gelmezdi

Son düzenleyen: Moderatör:
@☪ İ.E.C ☪ Bir de bu işin 4K boyutu var. 1440P için bu kadar büyülendiyseniz, siz bir de 4K bir model görün.
Üstad 4k 144hz monitörlerin fiyatını bile merak edemiyorum malesef 2k 144hz 27'' birde curved özelliği tn panelden sonra gözlerimi açtı desem yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…