MSI Optix MAG251RX 24.5" 240Hz 1ms (MPRT) G-Sync alınır mı?

Bütçe
10500 tl

Beyo_61

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

MSI Optix MAG251RX 24.5" 240Hz 1ms(MPRT) G-Sync​

Almayı düşünüyorum. 2K'den vazgeçtim. Sistemi kolay kolay değiştiremem. Çok maliyetli oluyor + yeni çıkan oyunlar artık çok güzel grafiklerde çıkıyor. 2K Ultra RTX açık 60 FPS civarı almam çok zor. Hatta bazı oyunlarda DLSS açıkken bile alamam. Grafik kısmayı sevmiyorum. Olmazsa alacağım ekran 240 Hz olacağı için akıcı olur en azından FPS yüksek olur çünkü.
Kararımı bu monitörden verdim iyi midir?
Kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatına değmez bence.
@88602 @Saint Lucia.
Sistemin ne bu arada.

Açıklamamda yazıyordu kopyaladım.
Ekipmanlarım: - ekran kartı: MSI GeForce RTX 3060 Ventus 12 GB OC - işlemci: Intel Core i5 12.400F - işlemci soğutucu: Cooler Master Masterliquid ML240l V2 2x120mm - RAM: G.Skill 16 GB (2x8GB) Sniper X gri kamuflaj 3000MHz CL16 DDR4 - güç kaynağı: Thermaltake Toughpower PF1 850W 80+ Plus Platinum - depolama: 1 TB SSD+ 1TB HDD - anakart: MSI Pro H610M-B - kulaklık: Logitech G G733 lıghtspeed RGB 7.1 Surround - mouse: Gamepower Ursa 10000 DPI - klavye: Red Dragon vara Blue Switch.

Yani artık ucuza bir şey bulmak zor. Çok da sorun değil benim için 10k vermek. Sadece daha iyi bir şey var mı bu fiyata.

Açıklamamda yazıyordu kopyaladım.
Ekipmanlarım: - ekran kartı: MSI GeForce RTX 3060 Ventus 12 GB OC - işlemci: Intel Core i5 12.400F - işlemci soğutucu: Cooler Master Masterliquid ML240l V2 2x120mm - RAM: G.Skill 16 GB (2x8GB) Sniper X gri kamuflaj 3000MHz CL16 DDR4 - güç kaynağı: Thermaltake Toughpower PF1 850W 80+ Plus Platinum - depolama: 1 TB SSD+ 1TB HDD - anakart: MSI Pro H610M-B - kulaklık: Logitech G G733 lıghtspeed RGB 7.1 Surround - mouse: Gamepower Ursa 10000 DPI - klavye: Red Dragon vara Blue Switch.

Yani artık ucuza bir şey bulmak zor. Çok da sorun değil benim için 10k vermek. Sadece daha iyi bir şey var mı bu fiyata.

Sistemi alırken sorsaydın keşke o fiyata RX6800 veya 3080 bile toplanır dı diye düşünüyorum hem 2K da oynayabilirdin neyse sağlık olsun.
Etiketlediğim hocalarım sorunuza cevap verir müsait olduklarında.

Tabiiki de şu var hocam:
Ancak sisteminiz yetersiz gelebilir.

Sistemi alırken sorsaydın keşke o fiyata RX6800 veya 3080 bile toplanır dı diye düşünüyorum hem 2K da oynayabilirdin neyse sağlık olsun.
Etiketlediğim hocalarım sorunuza cevap verir müsait olduklarında.

Sistemi yeni almadım.

Ve güç kaynağım bozulmuştu bir ara değiştirdim.

Tabii ki de şu var hocam:
Ancak sisteminiz yetersiz gelebilir.

Evet hocam bu yetersiz gelir 360Hz RTX3060 için çok fazla.

Evet hocam bu yetersiz gelir 360Hz RTX3060 için çok fazla.
O yüzden size şunu öneririm hocam:
Grafikleri kısmak istemediğinizi belirtmişsiniz. O zaman renklere de önem veriyorsunuzdur. Hem renkleri düzgün olup hem serilikte sıkıntı yaşamayan bir monitör. Çok başarılı bir genel kullanımı var, beğeniyorum.

O yüzden size şunu öneririm hocam:
Grafikleri kısmak istemediğinizi belirtmişsiniz. O zaman renklere de önem veriyorsunuzdur. Hem renkleri düzgün olup hem serilikte sıkıntı yaşamayan bir monitör. Çok başarılı bir genel kullanımı var, beğeniyorum.

Peki MSI Optix iyi midir?
Bu da iyiymiş evet ama MSI'ı merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı